.NET Core 3.1 je osvežen najnovijom ispravkom od 12. aprila 2022. godine. Ova ispravka sadrži pouzdanost i druge ispravke koje nisu bezbednosne. Detalje o ažuriranim paketima potražite u napomenama uz izdanje. 

.NET Core 3.1 ispravke za servisiranje su nadogradnje, tj. najnovija ispravka za servisiranje za 3.1 ukloniće prethodnu ispravku 3.1 nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je .NET Core 3.1.24 instaliran, .NET Core 3.1.23 i starije verzije biće uklonjene sa računara ako postoje. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update Windows klijentskih operativnih sistema i dostupna je u katalogu WSUS i MU za operativne sisteme Windows servera.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET Core 3.1 instaliran na podržanoj verziji programa Windows.

Ponovo pokreni zahtev

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke datoteke na koje to utiče. Preporučujemo da izađete iz svih aplikacija zasnovanih na .NET pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržana Windows verzija

Ova stranica na .NET Core 3.1 podržanim verzijama Windows obezbeđuje najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životni ciklus .NET podrške

Ova stranica sa smernicama podrške za .NET Core i .NET 3.1pruža najnovije detalje o smernicama životnog ciklusa podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć oko .NET Core tehnologija obratite se stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranja (najnovija dostupna ispravka za servisiranje) da biste ispunili uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć, pa čak i da doprinesete projektima. Detalje potražite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste dobili najnoviju .NET ispravku, idite na veb lokaciju Preuzmi .NET.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×