Ispravka za okrug karakterističnih za Rusiju, koja podržava promene u elektronskom formatu PDV deklaracije godinu 2017 za Microsoft Dynamics AX

References: # 3811044 (DAXSE), # 3811042 (DAXSE), # 3811039 (DAXSE)
Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics AX za ruski (ru) regijama.

Uvod

Ova ispravka uvodi promene koje su dostupne u elektronskom formatu PDV deklaracije godinu 2017 za Microsoft Dynamics AX 2012 R3, Microsoft Dynamics AX 2012 R2 i Microsoft Dynamics AX 2009 SP1.

Više informacija

Prema nalogu federalni porez na usluge od u Ruskoj Federaciji ne MMV-7-3/696 @ od 20 decembra 2016, uveden je novi format verziju 5.05 deklaracije PDV-a. U skladu sa uslovima implementirano sledećih izmena:

  • Promene u odeljcima 8, 8.1, 9, 9,1, 10 i 11 PDV deklaracije generacija procedure: Glavna knjiga > Izveštaji > eksterni > deklaracije PDV-a;

  • Promene u postavkama za izveštavanje elektronskog modula koji se koriste za generaciju od odeljaka 1-7 (sa srodnim anekse) deklaracije PDV-a.

Napomena

Nove postavke za Excel <> = XML mapiranje u elektronsko izveštavanje modul mora biti preuzet odvojeno. Da bi to dobili, idite na jedan od sledećih Microsoft Web lokacije, u zavisnosti od toga da li ste partner ili kupac.

Partnera

https://mbs.microsoft.com/partnersource/global/deployment/downloads/hot-fixes/axelecreportsupportchanges_russia

Kupac https://mbs.microsoft.com/customersource/Global/AX/downloads/hot-fixes/axelecreportsupportchanges_russiaU trenutnu implementaciju za štampu (Excel) formatu proglašenja PDV-a se koristi samo kao bazu za XML formatu generaciju putem elektronske izveštavanje o funkcionalnosti. Zato je format za štampanje možda nije potpuno se poklapaju sa zakonski obavezan jedan.

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako nailazite na pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehnička podrška pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, obratite se tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirajte je novi zahtev za podršku. Da biste to učinili, posjetite sledeće Microsoft Web lokacije:

https://mbs.microsoft.com/support/newstart.aspx

Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da biste to učinili, posjetite jedno od sledećih Microsoft Web lokacije:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/support/information/SupportInformation/global_support_contacts_eng.htm

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške će primeniti na bilo koji dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Kako nabaviti Microsoft Dynamics SEKIRU ažurira datoteke

Ova ispravka je dostupna za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center:

Preduslovi

Morate imati jedan od sljedećih proizvoda da biste primijenili ovaj hitni popravak:

  • Microsoft Dynamics AX 2012 R3

  • Microsoft Dynamics AX 2012 R2

  • Microsoft Dynamics AX 2009 SP1

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon što primijenite hitni popravak, morate ponovo pokrenuti servis Server aplikacije objekta (AOS).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×