Ispravka za rad fascikle poboljšanja u Windows 7 SP1

O ovom ažuriranju

Ovo ažuriranje osigurava da korisnici će moći da nastavite da koristite fascikle za rad nakon što su nadogradnja iz operativnog sistema Windows 7 SP1 na Windows 10. Ova dopuna mora biti zatvorena sa klijentom pre nadogradnje, da bi se održao u sinhronizaciji nakon nadogradnje. Ako ažuriranje nije primenjen klijentu pre nadogradnje, rad fascikle će prestati sa sinhronizacijom posle nadogradnje i korisnici moram da idem u kontrolnoj tabli > sistem i sigurnost > Rad fascikle da biste konfigurisali partnerstvo.

Ovo ažuriranje dodaje telemetrijske podatke poena rad fascikle za Asimova telemetrija naftovoda u Windows 7 sa servisnim paketom 1 (SP1).

Kako da se ovo ažuriranje

Važno Ako instalirate jezički paket nakon što instalirate ovu ispravku, morate ponovo instalirati ovo ažuriranje. Zbog toga preporučujemo da instalirate bilo koji jezik paketi koje su vam potrebne pred vama instalirate ovu ispravku. Za više informacija, pogledajte .

1. metod: Windows Update

Ova ispravka obezbeđuje kao preporučuje se nadopuna na Windows Update. Za više informacija o tome kako da pokrenete Windows Update, da vidimo .

2. metod: Microsoftova centra za preuzimanje

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×