Ispravka: Zasnovane na .NET Framework 2.0 SP2 aplikacije ili aplikacije zasnovane na .NET Framework 3.5 SP1 nije ispravno rashodovanja sigurnom regulator objekte koje su kreirane od strane WindowsIdentity objekta

Simptomi

Imate Microsoft .NET Framework 2.0 servisni paket 2 (SP2) - na osnovu aplikacije ili Microsoft .NET Framework 3.5 servisni paket 1 (SP1) - baziran aplikacija koja se koristi u WindowsIdentity razredu. Prilikom rashodovanja WindowsIdentity objekta, instance SafeTokenHandle objekta i SafeLocalAllocHandle objekata koji su kreirani od strane WindowsIdentity objekta biti svrstavani u nepravilno za finalizacija. Ako koristite na ! finalizequeue komandu u WinDbg, vidite da postoji povećanje dužine reda čekanja finalizacija. Kada dužina reda čekanja finalizacija raste veliki, performanse se smanjuje.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što metoda rashodovanjaSafeTokenHandle predmeta i SafeLocalAllocHandle objekat ne zovi GC. SuppressFinalize metod.

Rešenje

Informacije o zameni hitne

Hitni popravak koji odgovara KB967615 bio taj sa prilagodbeni popravak, KB981574, koji sadrži sve ispravke koje su prethodno uključene u KB967615. Trebalo bi da koristite hitni popravak KB981574 da popravi probleme opisane u KB967615.Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981574 Uvodni ekran ostaje otvoren više nego obično kada pokušate da pokrenete Excel na računalu koje ima na .NET Framework 3.5 SP1 instaliran

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×