Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Microsoft System Center Configuration Manager prikazuje isprekočeni tekst za sadržaj na jezicima sa dva bajta ili proširenim skupovima znakova. Ovaj tekst je vidljiv u sledećim odeljcima konzole:

  • Imena funkcija i opisi u čarobnjaku za instalaciju paketa ispravki za ConfigMgr, verzija 1511 ili 1602

  • Imena funkcija i opisi u čvoru "Funkcije" odeljka "Ispravke i servisiranje" konzole, verzija 1606

  • Preduslovi imena i opisi u odeljku Ispravke i status servisiranja konzole u configMgr, verzija 1606


Napomena Ova ispravka se odnosi samo na configMgr trenutne lokacije grana koje su instalirane ili nadograđena pre 26. septembra 2016. Instalacije koje su napravljene posle tog vremena ne iskuse simptome opisane u ovom odeljku.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem, primenite ovu hitnu ispravku. Ova hitna ispravka sadrži SQL skriptu (correctfeaturelocstring.sql) koja mora ručno da se pokrene u bazi podataka lokacije za lokaciju za lokaciju za centralnu administraciju (CAS) ili samostalnu primarnu lokaciju.

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od Microsoft podrške. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno izdatu hitnu ispravku.

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Za System Center Configuration Manager, trenutnu granu

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Correctfeaturelocstring.sql

Nije primenljivo

150,228

28-sep-2016

16:18

Nije primenljivo


Reference

Instaliranje ispravki za System Center Configuration Manager

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×