Uvod

Sudeći po na zakonodavnu uredbu br. 127/2015, umetnost. 1 i dekret zakon 78/2010, umetnost. 21 Periodična komunikacija sa PDV-om (COMUNICAZIONE IVA PERIODICA CON) "PROSPDETO DI LIKVIDAZIONE" informacije moraju se elektronski prenositi u XML format (kvartalni PDV komunikacija "lipe").

Implementaciju kvartalne komunikacije sa PDV-om u aplikaciji Microsoft Dynamics 365 za finansije i operacije su opisane u kB #4020688.

On 21Stod marta 2018, italijanski prihod u unutrašnjosti objavljene informacije koje počinju u prvom kvartalu 2018 "lipe 2018" komunikacija mora biti prosleđena i ovaj format zamenjuje komunikaciju model kvartalnog PDV-a odobren sa odredbom 27 marta, 2017.

Srodne publikacije:

Naslov

Vezu

Specifičnih zemalja Ispravka za Italiju koja podržava kvartalne komunikacije sa PDV-om Generisanje u XML formatu u aplikaciji Microsoft Dynamics 365 za operacije

https://support.microsoft.com/help/4020688

Kvartalni PDV komunikacija ("lipe 2018") za Italiju u aplikaciji Microsoft Dynamics 365 za Finansije i operacije

https://support.microsoft.com/help/4294089

Ovaj članak opisuje promene u kvartalnoj komunikaciji sa PDV-om "lipe" o finansijama u operacijama koje su uvedene za Svrha promene u upravljanju PDV-om u slučaju da se preduzeće primenjuje na PDV-a Menadžment i izveštavanje po datumu poreske tačke ("Datum registracije PDV-a").

Za preduzeća koja ne primenjuju  PDV Menadžment i izveštavanje po datumu poreske tačke ("Datum registracije PDV-a")kvartalnog Izveštaj o komunikacijama sa PDV-om "lipe" nije promenjen, a podaci za izveštaj će se prikupljaju po datumu knjiženja poreskih transakcija. Ove kompanije mogu da koriste prethodna verzija oblikovanja i mapiranja modela.

Pregled

Kada je kompanija odlučuje da koristi funkciju "Datum registracije PDV-a" za omogućavanje upravljanja PDV-om po datumu stupanja na dodatu tačku, koji se razlikuje od datuma knjiženja transakcije, Sledeća ili novija verzija konfiguracije elektronskog izveštavanja mora biti uvezeno iz biblioteke deljenih sredstava na LCS portalu i koristi:

  • Kvartalni model za komunikaciju sa PDV-om. verzija. 6. 10

Je novi verzija "kvartalne mapiranja modela komunikacije sa PDV-om" obezbeđuje dodatne Provera da li je parametar "datum registracije PDV-a" u glavnoj knjizi stranica "Parametri" je uključena, iznosi u izveštaju će biti izračunati u poreske transakcije zasnivate na "datum registracije PDV-a" umesto polja Datum knjiženja transakcije PDV-a. To bi trebalo da bude datum polja " dnevnik PDV-a " se popunjava za sve poreske transakcije u povezanom periodu. Proverite da li Postoje poreske transakcije sa praznim datumom dnevnika PDV- a i njihovo ispravljanje ako je potrebno korišćenje PDV-a periodični zadatak dnevnika transakcije .

Saznajte više o preuzimanju Konfiguracije elektronskog izveštavanja iz usluga životnog ciklusa.

Dodatne informacije

Tehničku podršku za Microsoft Dynamics možete da kontaktirate putem telefona koristeći ove veze za određene telefonske brojeve u zemlji. Da biste to uradili, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U specijalnim slučajevima, troškovi koji se obično naplaćuju za pozive podrške mogu biti otkazani ako stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i povezane proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške primeniće se na sva dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku.

Belešku Ovo je članak "brzo OBJAVLJIVANJE" kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije sadržane ovde su obezbeđene kao odgovor na nova pitanja. Kao rezultat brzine koja je na raspolaganju, materijali mogu uključivati tipografske greške i mogu se ispraviti u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte uslove korišćenja za druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×