Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje problem koji se javlja kada koristite roming korisničke profile za prijavljivanje u Windows 10. Da bismo vam popravili ovaj problem, idite na odeljak "Windows Update" i "Evo ih".

Simptoma

Ako je korisnički profil podešen kao roming korisnički profil, neke aplikacije mogu da se sruše kada počnu sa drugim prijavljivanjem na Windows 10. Ove aplikacije su Microsoft Edge. Pored toga, neki korisnici prijavljuju probleme koji utiču na Cortana, Start meni i druge aplikacije.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što usluga profila neočekivano vraća dozvole na neke ključeve registratora tokom prijavljivanja.

Reљenja

Da biste rešili ovaj problem, objavili smo ispravku pomoću usluge Windows Update i EasyFix.

Primeć

 • Ako pokrećete program EasyFix bez Windows Update paketa, ovaj problem će se ponovo pojavljivati kada se prijavite na računar sledeći put. Prvo morate da instalirate Windows Update paket, a zatim da pokrećete stavku oit da biste potpuno ispravili problem.

 • Instaliranje samo paketa Windows Update neće otkloniti ovaj problem. Morate i da pokrećete rešenje za EasyFix.

Windows Update

Ova ispravka je dostupna u usluzi Windows Update. Više informacija o tome kako da pokrećete Windows Update potražite u članku Kako da ažurirate ažuriranje pomoću usluge Windows Update.

Ova ispravka je uključena u kumulativnu ispravku za Windows 10, koja je objavljena 12 aprila 2016 i dostupna je na bilo kojoj sledeću kumulativnu ispravku za Windows 10.

 • Windows 10:

  3147461 Kumulativna ispravka za Windows 10:2012 2016.

 • Windows 10 verzija 1511 i Windows Server 2016 Technical Preview:

  3147458 Kumulativna ispravka za Windows 10 verzija 1511 i Windows Server 2016 Technical Preview 4: april 12, 2016

Lak problem

Da biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme Preuzmi . U dijalogu preuzimanje datoteke kliknite na dugme pokrene ili Otvori, a zatim slijedite korake u čarobnjaku za jednostavnu popravku.

Primeć

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje za jednostavan fiks na fleš disku ili na CD-u, a zatim ga pokreće na računaru koji ima problem.


Zatim, kliknite na dugme da li je to otklonite problem? odeljak.

Da li je to otklonite problem?

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije rešen, možete da se obratite Microsoft podršci.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste pružali povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e-poruku.

Statusnoj

Microsoft je potvrdio da je ovo problem sa Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Insinu

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opis ispravki softvera.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×