Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Imate server lokacije Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

  • Na serveru lokacije omogućavate klase "Hardverska zaliha", "Metrifikacija softvera" i "Inteligencija resursa Windows Management Instrumentation (WMI) klase.

  • Aplikaciju primenjujete na klijentski računar pomoću Microsoft Installer (MSI) paketa.

  • Primenite ispravku na aplikaciju, a zatim pokrenete aplikaciju.

U ovom scenariju agent za metriku softvera ne može da dobije vrednosti atributa msiDisplayName, msiPublisher i msiVersion koje komponenta ograničenja softvera povlači iz MSI-ja. Stoga vrednost SoftwarePropertiesHash ne može da se izračuna. Ovaj problem sprečava izveštaj "Informacije o resursu" pod nazivom "Softver 09B računari sa retko korišćenim softverom instaliranim" da bi prijavio tačne podatke.

Napoma Ovaj problem se javlja samo kada primenite ispravku za aplikaciju, a zatim koristite ažuriranu aplikaciju. 

Rezoluciju

Informacije o hitoj ispravki

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeću hitnu ispravku na pogođenom sistemskom centru Configuration Manager 2007 SP2 primarni server lokacije. Ovaj čarobnjak za instalaciju hitne ispravke kreira još jedan paket za klijentske računare. Morate da kreirate oglas da biste primenili paket na svim klijentima kada pokrenete hitnu ispravku na primarnom serveru lokacije. Za više informacija o uputstvima za instalaciju kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477182 System Center Configuration Manager 2007 vodič za instalaciju hitne ispravkeNapostavka za hitnu ispravku može da se instalira na system Center Configuration Manager 2007 SP2 serveru lokacije koji radi pod verzijom operativnog sistema ili operativnog sistema zasnovanog na x86 ili x64 procesoru.

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na koje postoji ovaj određeni problem.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, prosledite zahtev Microsoft korisničkoj služi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da koristite System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Informacije o registratoru

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, ne morate da menjate registrator.

Ponovo pokreni zahtev

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku. Međutim, morate da zatvorite sve otvorene instance Configuration Manager administrativne konzole pre nego što instalirate ovaj paket hitnih ispravki.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Globalna verzija ove hitne ispravke instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 SP2 napomena o datoteci

Ime datoteke

Mtrmgr.dll

Verzija datoteke

4.0.6487.2217

Veličina datoteke

205,384

Datum (UTC)

01.01.2010.

Vreme (UTC)

18:40

Platforme

x86

Ime datoteke

Sccm2007ac-sp2-kb2772081-x86-enu.msp

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

374,272

Datum (UTC)

01.01.2010.

Vreme (UTC)

18:40

Platforme

Nije primenljivo


Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×