Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Na osnovu povratnih informacija koje smo dobili o izveštajima za Microsoft 365 administratora, ponovo ćemo da ih ponovo dizajniraju. Vremenom ćemo dodavati nove izveštaje, zamijeniti postojeće i ukloniti neke od ostalih. Svi novi i ažurirani izveštaji će se lako prepoznati sa zelenom novom ikonom.

Evo šta možete da očekujete od novih izveštaja:

  • Možete da vidite metriku upotrebe u celoj organizaciji, a zatim da prikažete detalje na korisničkom nivou da biste mogli da povežete informacije za relevantnija saznanja.

  • Svi izveštaji o aktivnoj aktivnosti imaju konzistentne periode izveštavanja: poslednjih 7 dana, poslednjih 30 dana, poslednjih 90 dana i 180 dana.

    Napomena: Pošto su ovi izveštaji novi, većina će početi sa 1 ili 2 meseca podataka, ali će na kraju imati najviše 6 meseci izveštavanja.

  • Nema više ograničenja izveštavanja o broju korisnika koje imate u organizaciji. Možete da prečujete sve korisnike ili da izvezete sve korisničke podatke u CSV datoteku.

Želite da saznate više o funkcijama izveštavanja u Microsoft 365 ? Uvek slušamo vaše povratne informacije, tako da koristite Vidit povratne informacije u centru administracije da biste saznali šta mislite o novim izveštajima i obavestite nas šta biste želeli da vidite dalje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×