Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Izvezite slike kada želite da istovremeno sačuvate više slika na novoj lokaciji ili sa različitim imenima, veličinama ili formatima datoteka.

Napomena: Upravljač slikama nije podržan u sistemu Office 2013 i novijim verzijama. Za Windows 10 preporučujemo da koristite aplikaciju "Fotografije" koju možete da instalirate besplatno iz Microsoft prodavnice u operativnom sistemu Windows.

Izvoz slika iz programa Picture Manager

 1. U meniju datoteka izaberite stavku izvoz da biste otvoriliokno zadatakaizvoza .

 2. Da biste izabrali izveznu lokaciju, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste zamenili više slika sa izabranim verzijama, uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu originalne lokacije .

  • Da biste izvezli slike na novu lokaciju, opozovite izbor u polju za potvrdu originalne lokacije i otkucajte ime putanje u okvir za tekst ili kliknite na dugme Potraži.

 3. Da biste izvezli pomoću drugih imena datoteka, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste izvezli slike sa originalnim imenima datoteka, uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu originalna imena datoteka .

  • Da biste izvezli sa drugim imenima datoteka pomoću podrazumevanog sekvence numerisanja, otkucajte novo ime u okviru za tekst.

  • Da biste izvezli sa drugim imenima datoteka pomoću prilagođenog redosleda numerisanja, kliknite na dugme Preimenuj, a zatim izaberite željene opcije.

 4. Da biste izvezli u formatu različitom od originalnog, izaberite drugi format datoteke iz izvoza sa listom datoteka .

 5. Da biste izvezli veličinu različitu od originalne slike, izaberite jednu od opcija u izvedenoj listi ove veličine datoteke .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×