Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.1.2021.

Verzija:

Mesečna zbirna ispravka

Važna Adobe Flash Player nestao je sa podrškom 31. decembra 2020. Više informacija potražite u članku Adobe Flash kraj podrške 31. decembra 2020. Flash sadržaj će se blokirati pokretanjem u Flash Player-u počevši od 12. januara 2021. Više informacija potražite u članku Adobe Information Flash Player e-Ol stranica.

Važna Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 dostigle su krajnje podršku i sada su u toku proširene podrške. počevši od jula 2020, više neće biti opcionalno, bez bezbednosnih izdanja (poznato kao "C" izdanja) za ovaj operativni sistem. Operativni sistemi u okviru proširene podrške imaju samo kumulativne mesečne bezbednosne ispravke (poznate i kao "B" ili Ažuriraj izdanje u utorak).

Informacije o različitim tipovima ispravki za Windows, kao što su kritične, bezbednost, pogonski program, servisni paketi itd. potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuistorije ispravki za Windows 8,1 i windows Server 2012 R2.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka obuhvata poboljšanja i ispravke koji su deo ispravke KB4592484 (objavljeno 8. decembra, 2020) i odnosi se na sledeće probleme:

  • Odnosi se na ranjivost bezbednosnog premošćavanja koja postoji u smislu povezivanja daljinske procedure za daljinsku proceduru (RPC) za daljinsku potvrdu identiteta za daljinsku aplikaciju Win.. Više informacija potražite u članku KB4599464.

  • rešava problem bezbednosne ranjivosti pomoću HTTPS intranet servera. Kada instalirate ovu ispravku, HTTPS intranet serveri ne mogu da iskoriste proxy proxy korisnici da bi podrazumevano otkrili ispravke. Skeniranja koje koriste ove servere neće uspeti ako klijenti nemaju konfigurisani proxy proxy.

    Ako morate da iskoristite proxy proxy proxy server, možete da konfigurišete ponašanje pomoću smernica za Windows Update Omogućavanje da se proxy proxy korisnik koristi kao povraćaj ako otkrivanje pomoću proxy servera ne uspe. Da biste se uverili da najviši nivoi bezbednosti, uz to, mogu i da iskoriste Windows Server Update Services (WSUS) za transfer Layer Security (TLS) sertifikat na svim uređajima. Više informacija potražite u članku promene skeniranja, unapređenih bezbednosnih bezbednosnih uređaja za Windows uređaje.

    Napomenu Ova promena ne utiče na klijente koji koriste HTTP WSUS servere.

  • Rešava problem u kom direktor u kraljevstvu pouzdanim upravljanog identiteta za aplikaciju (MIT) ne nabavlja Kerberos uslugu usluga od Active Directory upravljača domena (DCs). Do ovog problema dolazi kada Windows ispravke koje sadrže cve-2020-17049 zaštite objavljene između 10. novembra i 8. decembra, 2020 su instalirane, a Perfromticketketket se konfiguriše na 1 ili noviju verziju. Kupovina ulaznica otkazuje sa KRB_GENERIC_ERROR ako pozivaoci prosleđuju kartu za koji se daje manje karata (TGT) kao kartu za dokaze bez pružanja zastave USER_NO_AUTH_DATA_REQUIRED .

  • Bezbednosne ispravke za Windows App platformu i Frejme, Windows grafika, Windows Media, Windows temelje, Windows kriptografija i Windows virtuelizacija.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, kao što je preimenovanje, koje vršite na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na grupi deljeni disk klastera (csv) mogu da ne uspeju sa greškom, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavite operaciju u čvoru "vlasnika CSV" iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od navedenog:

  • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

  • Izvršite operaciju sa čvora koja nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Preporučujemo da instalirate najnoviju ispravku steka usluge (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4566425) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za ispravku 4598285

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×