January 12, 2016, Update za SharePoint Server 2013 (KB3114487)

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

Ovaj članak opisuje ispravku KB3114487 za Microsoft SharePoint Server 2013, koji je objavljen 2016 12. Ova dopuna ima preduslov.

Poboljšanja i popravke

 • Dodaje oznaku u pojam polja za pretragu, tako da je bolje da se u njima opisuju alatke za pristupačnost.

 • Dodaje još opisnih naslova poljima birača "osobe" u alatki "termin Upravljanje skladištem".

 • Dodaje svojstvo u klasu da bi se pristupilo svojstvu.

 • Prevodi neke pojmove Web Part modula za feedove na stranici na francuskom za tačnost značenja.

 • Prevodi neke termine na više jezika za određene funkcije na Neengleskim kulturama.

 • Rešava sledeće probleme:

  • Nakon premeštanja termina iz termina koji je postavljen na drugi termin u okviru nadređenog termina koji je zakačen i ponovo se koristiti u drugim skupovima termina, pomereni termin se više ne zakačuje i ne pojavljuje se u drugim skupovima termina.

  • Kada se pokrene proces tajmera prilikom ažuriranja taksonomije, pojavljuje se veliki problem sa iskorišćenosti CPU-a, što dovodi do problema sa performansama na više Web prednje strane kupaca i utiče na vreme učitavanja stranice. Do ovog problema dolazi ako klijenti imaju stotine baza podataka sadržaja i koriste usluge kontrolisane metapodataka.

  • Rešava problem vezan za normalizaciju oznake specifičnih jezika u sastavljanju rečnika predloga upita. Tačnije, adrese predloga upita za Turska slova. Na primer, kada pretražujete neke od velikih osetljivih reči u polju za pretragu, neće biti prikazan nikakav predlog upita.

  • uvek je postavljeno na vrednost TRUE ako koristite udaljeni SharePoint izvor upita. Zbog toga su duplirani rezultati uvek izbrisani za upit.

  • Ako je Web segment za prikazivanje SQL Server izveštaja kreiran pre nego što je instaliran servisni paket 1, stranica koja sadrži Web segment za prikaz izveštaja ne može biti učitana i dobijate sledeću poruku o grešci:

   Prvo morate da izaberete izveštaj koji će biti prikazan u ovom Web segmentu. Uradite ovo tako što ćete otvoriti okno sa alatkama i navesti putanju i ime izveštaja usluga izveštavanja koje biste želeli da prikažete. Druga mogućnost je da Web segment povežete sa drugim Web segmentom na stranici koja obezbeđuje putanju dokumenta.

  • Nakon što kreirate prikaz u podlokaciji za objavljivanje, prikaz će biti prikazan u prikazu lista sa podacima. U međuvremenu, dobićete sledeću poruku o grešci:

   Lista je prikazana u standardnom prikazu. Ne može se prikazati u prikazu lista sa podacima iz nekog od sledećih razloga: komponenta lista sa podacima kompatibilna sa sistemom Microsoft SharePoint Foundation nije instalirana, vaš pregledač ne podržava ActiveX kontrole, komponenta nije ispravno konfigurisana za 32-bitnu ili 64-bitnu podršku ili je podrška za ActiveX kontrole onemogućena.

  • Kada izvršite operaciju pretraživanja u sistemu SharePoint Server 2013, nije prikazan nikakav pravopisni predlog za pojam za pretragu.

  • SharePoint izlazni hibridni pretraživanje ne radi i dobićete sledeću poruku o grešci u oknu "Izrada upita" kada tražite nešto:

   Microsoft. Ceres. evaluaciju. DataModel. vrste. tip šeme: Nevažeća vrednost za dugačak polje u aplikaciji Microsoft. Ceres. evaluacija. DataModel. Builtint. PrimitiveInt64Field. set_Value (vrednost objekta)

  • Kada pokušate da izvršite dokument, možda ćete dobiti sledeću poruku o grešci ako je URL adresa SharePoint lokacije dugačka.

   Žao nam je, nismo mogli da pratimo dokument.

   Do ovog problema dolazi ako je puna URL adresa dokumenta veća od 255 znakova.

Informacije o ažuriranju

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate ovu dopunu, ne morate ponovo pokretati računar.

Preduslov

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki. sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

coreserver-x-none. MSP informacije o datoteci

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×