Simptomi

Kada pokušate da objavite grupu prodaje u programu Microsoft Business Solutions - Great Plains, dobijate sledeću poruku o grešci:

Ovu grupu uređuje drugi korisnik.

Ako grupu prikažete u dijalogu "Knjiženje serije prodaje" ili u dijalogu "Glavno knjiženje", videćete da je vrednost statusa grupezauzeta.

Uzrok

Kada zatvorite dijalog "Ispunjenje ulazne porudžbine", zapisi za grupe kojima ste pristupili neće biti uklonjeni iz tabele Grupna aktivnost (SY00800). Do problema dolazi samo ako imate pristup dokumentima u više grupa.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft Great Plains 8.0. Za više informacija posetite jednu od sledećih Microsoft Web lokacija, u zavisnosti od toga da li ste partner ili klijent. Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/products/GreatPlains/downloads/servicepackKupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/support/downloads/servicepacks

Rešenje

Da biste otklonili ovaj problem, uklonite nasukane zapise iz tabele "Grupna aktivnost".Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

850289 Grupa se održava u statusu Knjiženje, Prijem, Zauzetost, Označeno, Zaključano ili Uređeno u Microsoft Dynamics GP

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".Ovaj problem je ispravljen u servisnom paketu Microsoft Great Plains 8.0 Service Pack 3.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×