Kada pokušate da preuzmete datoteku sa Interneta pomoću programa Internet Explorer, preuzimanje prestaje da se odaziva

Podrška za Windows Vista servisni paket 1 (SP1) završava 12 jula 2011 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: .

Simptomi

Kada pokušate da preuzmete datoteku sa Interneta pomoću programa Windows Internet Explorer u operativni sistem Windows, preuzimanje prestaje da se odaziva i onda istekne vreme. Do problema dolazi kada koristite USB modem koji ima brzinu prenosa podataka koje je brže od ili jednak 240 kilobita u sekundi (Kbps).

Uzrok

Do problema dolazi zbog ograničenja u trenutnom USB upravljački program modema (Usbser.sys).

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana funkcija koja menja podrazumevano ponašanje proizvoda je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova opcija je namenjena za menjanje samo ponašanja koje ovaj članak opisuje. Primenite funkciju samo na sisteme koji je izričito zahtevaju. Ova funkcija možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako sistem nije ozbiljno pogođen nedostatkom ove funkcije, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovu funkciju.

Ako je funkcija dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili funkciju.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom funkcijom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna funkcija. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što funkcija nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak, računar morate koristiti jedan od sledećih operativnih sistema Windows:

  • Windows XP servisni paket 2 (SP2)

  • Windows Vista servisni paket 1 (SP1)

  • Windows Vista servisni paket 2 (SP2)

  • Windows Server 2008

  • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2)

  • Windows 7

  • Windows Server 2008 R2

Informacije o registru

Da biste koristili hitni popravak u paketu, nemate da unosite promene u registrator.

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Windows XP i Windows Server 2003 datoteke beleške informacije
  • Pored datoteka koje su navedene u ovim tabelama, ova hitna ispravka takođe instalira i pridruženu bezbednost kataloga datoteku (KBbroj.cat) koja je potpisala Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane x86-bitne verzije sustava Windows XP

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×