Kada učitate upravljački program za režim korisničkog režima na Windows ugrađenu R3 u 6,0, upravljački program se može ponovo numerisati umesto numerisanja stranica

Simptomi

Kada koristite funkciju za učitavanje upravljačkog programa da biste učitali upravljački program korisničkog režima na Windows ugrađenu R3 sa slikom zasnovanu na 6,0, upravljački program se učitava kao pagan umesto za nepagan.

Rešenje

Informacije o ažuriranju softvera

Podržana softverska ispravka je sada dostupna od korporacije Microsoft kao Windows ugrađen CE 6,0 platforma za izradu platforme (april 2011). Ovo možete potvrditi tako što ćete se pomerajući na odeljak "informacije o datoteci". Ime paketa datoteke sadrži verziju proizvoda, datum, broj članka baze znanja i tip procesora. Format za ime datoteke paketa je sledeći:

Verzija proizvoda-yymmdd-kbnnnnnn-tip procesoraNa primer, Wincepb50-060503-kb917590-armv4i. msi je ARMV4i Windows ugrađena CE 5,0 popravka platforme, koja je dokumentovana u članku iz Microsoftove baze znanja 917590 i koja se nalazi u mesečnom ažuriranju u maju 2006. Da biste odmah rešili ovaj problem, kliknite na sledeći broj članka da biste dobili informacije o nabavljanju Windows alatke za podešavanje platforme i Core softvera za operativne sisteme:

Kako da locirate osnovne ispravke za operativni sistem za Microsoft Windows proizvode za izradu platforme.Napomena Ovaj Windows ugrađen CE 6,0 mesečno ažuriranje je dostupno i za preuzimanje sa sledeće Web lokacije Microsoft Download Center:

Preduslovi

Da biste primenili ovu softversku ispravku, morate da imate sve prethodno izdate softverske ispravke za ovaj proizvod instaliran.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada instalirate ovu softversku ispravku, morate da obavite čistu gradnju čitave platforme. Da biste to uradili, koristite jedan od sledećih metoda:

  • U meniju " izrada " izaberite stavku " Očisti rešenje", a zatim kliknite na dugme " napravi rešenje".

  • U meniju " izrada " kliknite na dugme " ponovo napravi rešenje".

Kada primenite ovu softversku ispravku, ne morate ponovo pokretati računar.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamjenjuje nikakve ispravke.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ovog paketa softverskih ispravki ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Datoteke instalacionog programa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×