Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Dodavanje međunarodne tastature.


Da biste dodali međunarodni raspored tastera na tastaturi, pratite ove korake:

Windows 11

  1. Izaberite start , otkucajte intl.cpl u polju Start Search, a zatim pritisnite taster ENTER.

  2. Na kartici Formati videćete padajući meni za izbor različitih postavki tastature. Možete da izaberete podrazumevanu preporučenu opciju za "Podudaranje jezika prikaza operativnog sistema Windows" ili možete da izaberete određeni jezik sa padajuće liste.

  3. Select Language preferences in the control panel settings to make customizations to your pc that impact your overall language and region.

  4. U dijalogu Regionsa izabranom karticom Formati videćete nekoliko padajućih lista koje vam omogućavaju da prilagodite oblikovanje datuma i vremena.

  5. Izaberite stavku Dodatne postavke ... da biste videli još prilagođavanja za brojeve, valutu, vreme i datum. Ovde ćete pronaći i opciju za uspostavljanje podrazumevanih postavki.

  6. Idite na region i izaberite karticu Administracija , a zatim izaberite stavku Kopiraj postavke. Tamo vidite opcije za kopiranje postavki na ekran dobrodošlice i sistemske naloge. Postoji i opcija za kopiranje ovih postavki u nove korisničke naloge.

  7. Druga opcija na kartici Administracija je da izaberete stavku Promeni lokalni standard sistema.... Koristite ovu opciju oprezno. Promena lokalnog standarda sistema utiče na sve korisničke naloge na ovom računaru.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×