Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

CreateFile() može da se koristi da se pobrinemo da na serijski port. „Win32 Programmer's Reference” stavka za „CreateFile()” spominje da deli režim mora biti 0, kreiranje parametar mora biti OPEN_EXISTING i predložak mora biti "null". CreateFile() je uspešna kada koristite „COM1” kroz „COM9” za ime datoteke; Međutim, poruke

INVALID_HANDLE_VALUE

dobija se ako koristite „COM10” ili veći. Ako je ime porta "\\.\COM10", tako da biste naveli serijski port nazovite u CreateFile() je sljedeća: CreateFile( "\\\\.\\COM10", // address of name of the communications device fdwAccess, // access (read-write) mode 0, // share mode NULL, // address of security descriptor OPEN_EXISTING, // how to create 0, // file attributes NULL // handle of file with attributes to copy ); NAPOMENE: Ova sintaksa je takođe radi za portovi COM1 kroz COM9. Određene daske ces izabrati priključak je imenuje sebe. Ova sintaksa radi za sva ta imena.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×