Smo briga za tvoje zdravlje, i da znam da Microsoft ne daje neki savet preporuka na zdravstvenih problema, medicinske procedure, dijetalnim dodacima ili drugih zdravstvenih srodnih pitanja. Molim vas obratite se dobavljaču medicinske nekih zdravstvenih pitanja.

Rezime

Ovaj članak opisuje kako da biste otpremili medicinske slike na Microsoft HealthVault.

Više informacija

Deljenje zdravstvenih informacija je još jednostavniji uz mogućnost da koristite problem sa HealthVault centar za povezivanje za otpremanje i deljenje medicinske slike. Da biste to učinili, slijedite ove korake, ili takođe možete da gledate ovaj kratak video za korake da biste dovršili ovaj zadatak:Otpremanje medicinskih podataka slike da problem sa HealthVault sa problem sa HealthVault centar za povezivanje

 1. Otvorite Microsoft problem sa HealthVault centar za povezivanje.

 2. Ako ste prvi put korisnik, na stranici za sletanje problem sa HealthVault centar za povezivanje, kliknite na Upload medicinske slike.

 3. Ako je ovo prvi put da ste koristili problem sa HealthVault centar za povezivanje, morate ih povezati centar za vezu sa vaš problem sa HealthVault račun pre nego što možete da otpremite podataka. Da biste to učinili, kliknite na dugme Idi na internetu da problem sa HealthVault. Ako ti nije već prijavljeni na vaš problem sa HealthVault račun, prijavite se pomoću Windows Live ID ili OpenID. Zatim sledite uputstva da biste se povezali centar za povezivanje na vaš problem sa HealthVault nalog.

 4. Nakon što potpišete, vraćaju se u centar za vezu.

 5. Izaberite stavku, Izaberite zadatak, a zatim Upload medicinske slike. Ako otpremite iz CD ili DVD, uverite se da umetnete disk.

 6. Kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli slike na vašem računaru.

 7. Izaberite fasciklu koja sadrži slike.

 8. Alatka će pronaći sve slike u fasciklu. Potvrdi da su navedene slike želite da otpremite, a zatim kliknite Nastavi.

 9. Izaberite problem sa HealthVault zapis u vaš nalog i kliknite na sada otpremite.

 10. Alatka će ubacivati slike. U zavisnosti od veličine slike i brzina mrežne veze, slika može potrajati nekoliko minuta da biste otpremili.

 11. Primićete obaveštenje kada se transfer završi. Izaberite stavku prikaz podataka u problem sa HealthVault... ako želite da prikažete podatke, ili možete da kliknete na Start drugog otpremanje... ako želite da otpremite više slika.

 12. Izaberite stavku prikaz podataka u problem sa HealthVault da biste otvorili stranicu sa detaljima Medicinskoj studiji slika u problem sa HealthVault.

 13. Takođe možete pregledati otpremljene slike tako što ćete otvoriti vaš problem sa HealthVault račun direktno. Da biste to učinili, možete da se prijavite u Web lokaciju za www.healthvault.com pomoću ti si vaš Windows Live ID ili OpenID, a zatim izaberite zapis zdravlje gde otpremljena slike u. U odeljku datoteke u kartici zdravstvenih informacija , kliknite na Sliku o medicinskoj studiji.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×