Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno Ovaj članak sadrži informacije o modificiranju registra. Uverite se da napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Uverite se da znate postupak za vraćanje registra ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako se rezervne kopije, vraćanju i modificiranju registra kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

opis Microsoft Windows registratora

UVOD

Microsoft Windows operativnim sistemima imaju neke fascikle korisničkog profila koje su poznate kao korisničke fascikle ljuske. Ove korisničke fascikle ljuske možete biti preusmereni na svaki put. Možete koristiti profil Maker preusmeravanje fascikle ljuske korisnika tako što ćete kreirati nove stavke registratora u konfiguraciji za korisnika.

Više informacija

Ako pogrešno izmenite registrator pomoću programa Registry Editor ili pomoću nekog drugog metoda, može doći do ozbiljnih problema upozorenje . Ovi problemi mogu zahtevati da ponovo instalirate operativni sistem. Microsoft ne može jamčiti da se ovi problemi mogu rešiti. Registar modificirate na vlastitu odgovornost. Sledeći postupak je primer kako da preusmerite fasciklu „Moji dokumenti” na navedenoj putanji. Da biste preusmerili u fascikli „Moji dokumenti”, slijedite ove korake:

 1. Otvorite konzolu profil Maker.

 2. U stablu konzole, kliknite desnim tasterom miša konfiguracijama, postavite pokazivač na njui zatim izaberite Konfiguracija korisnika.

 3. Otkucajte ime za konfiguracije korisnika, a zatim pritisnite taster ENTER.

 4. Kliknite desnim tasterom miša konfiguracije korisnika koje ste kreirali, postavite pokazivač na nju, postavite svojstvo, a zatim izaberite stavku Postavke registratora.

 5. Radnja liste, izaberite Zameni.

 6. Saće liste, izaberite HKEY_CURRENT_USER.

 7. U okviru Ključa putanju , otkucajte sledeću putanju:

  Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell fascikleNapomena Ova vrednost je samo za Windows Server 2003, Windows XP i Windows 2000 klijentskim računarima.

 8. U okviru naziv vrijednosti upišite lični.

 9. Vrsta vrednosti liste, izaberite REG_SZ.

 10. U okvir Value data upišite u:\%logonuser%.

 11. Kliknite na dugme U redu.

Sledeća tabela prikazuje korisniku shell fascikle koje možete preusmeriti. Ova tabela prikazuje odgovarajući registar unos imena koja treba da koristite.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×