Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ovaj članak opisuje kako da locirate jezgra operativnog sistema softverskih ispravki za Microsoft Windows CE platforma graditelj proizvode. Jezgra operativnog sistema softverskih ažuriranja samo bi trebali koristiti realizatori operativni sistem. Jezgra operativnog sistema softverskih ažuriranja nisu namenjeni za bilo koji od sledećih:

 • Brendirani Microsoft operativne sisteme (PPC, smartphone uređaj)

 • Nezavisni proizvođači hardvera (IHV)

 • Proizvođači nezavisnih softvera (ISV)

Ako ti nisi nosilac je operativni sistem, i vi verujete da je jezgra operativnog sistema softverska ispravka može da pruži rešenje za problem koji ste imali, obratite se tvorac nosilac operativni sistem tvoja meta.

Više informacija

Pojedinačnih izmena koje je napravio na Windows CE platforma graditelj proizvod i oslobođeni korisnicima programa je proizvod odvojeno od maloprodajni paket proizvoda se naziva „novosti”. Grupu datoteka za određenu nadopunu se naziva „paket nadopuna”. Paket nadopuna sadrži nekoliko paketa za razne ljuske operativnog sistema procesor zajedno i HTM datoteku koja sadrži listu osnovnih komponenti. HTM datoteka ukazuje na članke Microsoft baze znanja o pojedinačnim ispravke koje su uključene u paket ispravki. Ovi članci sadrže relevantne tehničke informacije o za popravku, uključujući i popis izmenjene datoteke.

Ispravka je uvek razvio pomoću najnovije izvorni kod za jedan proizvod. Ažuriranje je samo na probi u navedenu konfiguraciju. Zbog toga, ispravka je podržana samo kada se instalira na verziju određenog proizvoda sa paketima za sve prethodno izdate ispravka već instalirana. Stoga, morate da instalirate prethodne godišnje ispravke i sve mesečne ispravke pre nego što instalirate ispravku koju želite.

Razumem Ažuriranje tipova

Ispravka se mogu nalaziti u jednom od sledećih tipova ažuriranja:

 • Mesečni

 • Godišnje

Mesečni ispravka je paket koji sadrži sve pojedinačne promene u određenog meseca za godinu dana. Mesečni ispravke ne sadrže pojedinačne promene iz prethodnih meseci. Da biste utvrdili da li je promena sadržan u mesečnim paket, morate ispitati sekciju „Datoteka informacija” u članku. Ime datoteke paket sadrži sljedeće informacije:

 • Verziju, a zatim je crtica

 • Oznaku numerički datuma, u godini mesec dana formatu (yymmdd)

 • Oznaku koja određuje Microsoftove baze znanja pod sljedećim brojem, praćen crtica

 • Tip procesora

Na primer, Wincepb50-060503-kb917590-armv4i.msi paket je ARMV4i Windows CE 5.0 platforma graditelj fix koja je zabeležena u članku Microsoft baze znanja 917590 i koji se nalaze u maju 2006 godine mesečna ispravku.

Godišnje ažuriranje je paket koji sadrži sve mesečne ispravke koje su dostupne u vreme izdavanja. Svaki paket je napravljena odvojeno za svaki procesor jezgra koja je dostupna u ciljni proizvod. Ovo je istina, osim kada određenu promenu ne odnosi se na određenu procesor kernel. Onda, potreban je nijedan paket.

Kada puste godišnji paket za ažuriranje, mesečni pakete ispravki se uklanjaju lokacije za dopune. Godišnji paket ispravki može biti prilično velike.

Određivanje ispravke koje su potrebne

Instalacija paketa su dizajnirani da instalirate njihove komponente samo ako komponente su novije od komponente koje su trenutno instalirane u izgradnji okruženju. Donositi najlakše vaš sistem ažurne, instalirate pakete koje trenutno dostupno ažuriranje. Gradi životne sredine zahteva instalaciju na sledeći način:

 • Godišnji paket ispravki

 • Sve mesečne pakete ispravki koje su na slobodu posle godišnji paket ispravki

Nakon što instalirate nikakve mesečne pakete ispravki ili godišnjim paket ispravki, možete odrediti trenutno stanje update tako što ćete pokrenuti sljedeći alat na izgradnji sistema:

%windir%\system32\ceqfecheck\ceqfecheck.exeCeqfecheck.exe alatku možete da koristite da biste utvrdili koji paketi su instalirani. Takođe, možete koristiti alatku za Ceqfecheck.exe da biste utvrdili da li je datoteka stvarne binarne proizvoda poklapaju trenutno stanje ažuriranja. Morate imati Internet vezu da biste dobili najnovije informacije o paketu.

Pronaći pakete ispravki

Ažuriranje paketi su dostupni na dve različite lokacije ažuriranje Web (HTTP):

Da biste ažurirali sistem za izgradnju, pronađite najnovije godišnje paket ispravki i mesečne pakete ispravki od prošle godišnje paket ispravki. Zatim instalirajte odgovarajuće ažuriranje pakete. Možete da pronađete ispravku gore navedene pakete na MSDN Web lokaciji. Ako odaberete da koristite Microsoft Download Center, slijedite ove korake:

 1. Navedite reči za pretragu:

  < verzija > Ažuriraj BuilderNapomena Čuvar mesta < verzija > je broj verzije operativnog sistema, na primer 5.0 ili 4.0 za Windows CE .NET.

 2. Kada pretraga bude dovršena, postavljen na Sortiraj rezultate po: polja za Datum izdavanja.

Razumem dostupnost pakete ispravki i članci u Microsoft bazi znanja

Pakete ispravki i članci u Microsoft bazi znanja se objavljuju na Webu koristeći odvojene sisteme za objavljivanje. Ako na Microsoft Web lokaciji fali ili članak u Microsoft bazi znanja ili odgovarajući paket za ažuriranje, možda otkrijete da nedostaje publikacija dostupna za nekoliko dana. Ako morate da imate članak u Microsoft bazi znanja ili odgovarajući paket za ažuriranje odmah, telefonski servisima za podršku Microsoft proizvoda.

Svaki paket za ažuriranje takođe ima pridružene datoteke "Pročitaj me". Nakon što instalirate paket ispravki za operativni sistem osnovni direktorijum životne sredine build, možete da prikažete datoteke "Pročitaj me". Datoteka "Pročitaj me" dati spisak pojedinačne promene koje su uključene u ispravci. Datoteka "Pročitaj me" će da pridružite pojedinačnih izmena u Srodne članak Microsoft baze znanja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×