UVOD

Ovaj članak opisuje kako da istraži i reši probleme koje imate kada pokušate instalirati ažuriranje za aplikaciju Microsoft Office 2010 ili 2007 ili Windows SharePoint Services 3.0.

Više informacija

Tipovi grešaka

Otkazivanja prilikom instaliranja ažuriranja može biti rezultat mnogih pitanja. Često, računar nije u stanju to ažuriranje očekuje da će naći u. Do ovoga dolazi kada se instalacija je oštećena ili slučajno izbrisane datoteke. Druga otkazivanja mogu rezultat gubitak mogućnosti povezivanja na Internet dok pokušavate instalirati ažuriranje sa Interneta. Neka otkazivanja može dovesti iz nemati dovoljno prostora na čvrstom disku da uspešno instalira ispravku ili povremeno ima problem sa same ispravke.

Ako pokušate da instalirate ispravku za bilo koju aplikaciju Office 2010 ili 2007 ili Windows SharePoint Services 3.0, a dobijete poruku o grešci o neuspeha instaliranje ažuriranja, ovaj članak trebao pomoći određuju šta je krenulo naopako i kako riješiti problem .

Kako otkloniti poteškoće s

Ako dođe do greške kada instalirate ispravku, sledite ove korake da biste utvrdili šta je krenulo naopako:

1. korak. Uverite se da su zapisničke datoteke kreirane tokom instaliranja ažuriranja

Po podrazumevanim postavkama, u Office 2007 programskog paketa Service Pack 2 i sve dopune objavljene nakon februar 2009 trebalo uključeno evidentiranje. Ako instalirate ispravku koja je objavljena nakon ovog datuma, pređite na korak 2.

Ako imate dopunu koja je objavljena ranije februar 2009, morate ponovo pokrenite instalaciju dopuna sa prekidačem " /log " da biste uključili evidentiranje. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Sačuvaj .exe datoteku koja ima problemi sa instalacijom na radnu površinu ili na lokaciju gde će biti lako pristupa.

 2. Ponovo pokrenite instalaciju.

  • U operativnom sistemu Windows Vista, kliknite na dugme Start the Start button , otkucajte punu putanju do .exe /log u polju Započni pretragu otkucajte, a zatim pritisnite taster ENTER.

  • U operativnom sistemu Windows XP, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte Puna putanja do. EXE /log, a zatim kliknite na OK.

2. korak: Pronađite datoteke evidencije

Sledite ove korake da biste pronašli datoteke evidencije:

 1. Otvorite Temp direktorijumu.

  • U operativnom sistemu Windows Vista, kliknite na dugme Start the Start button , u polju Započni pretragu otkucajte % temp % , a zatim pritisnite taster ENTER.

  • U operativnom sistemu Windows XP, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, upišite % temp %i zatim kliknite na dugme u redu.

 2. U Temp direktorijumu, traži dva seta evidencije:

  • Neke datoteke evidencije su po imenu Opatchinstall (#). evidencije.

   Napomena Na # ovde predstavlja broj počevši od 1 i povećanje za svaku dodatnu ispravku. Stoga, ako ponovo pokrenete istu ispravku ili pokrenete novi update, sljedeću datoteku evidencije će biti .log Opatchinstall (2).

  • Drugi skup evidencija se zove _MSPLOG.log #.

   Napomena Na ### ovde predstavlja ime od na Microsoft Update (MSP) koju pokušavate instalirati.

 3. Kada pronađete balvani, kopirajte ih na lokaciji budu pregledne.

Kako da pronađete propustima u evidencijama i određuju šta one znače

Kada odredite zapisničke datoteke, morate izgledati da je nekoliko njih pred vama može da identifikuje šta je krenulo naopako. Preporučujemo da pokrenete tako što ćete pogledati kroz Opatchinstall#) (.log datoteke. Ako ne možete pronaći dovoljno informacija o propustima pomoću stabla, pogledaj kroz #_MSPLOG.log datoteke.

Kodovi nalazi i razumevanje grešaka u Opatchinstall (#) .log datoteke

Morate otvoriti svaki Opatchinstall (#) .log datoteku, a zatim pomerite na dno datoteku. Mogao da kreneš sa dna i premestite na gore. Pretraga teksta SYS. CARINSKOG POSTUPKA REZULTAT. Trebalo bi da vam biti kôd greške koja je povezana sa tog teksta. Zatim, možete da pronađete svoj smisao na sledećoj Microsoft Web lokaciji:

Ako informacije označava rezoluciju, možete zaustaviti ovde. Ako informacije o neuspeh je i dalje nejasno, pogledaj kroz #_MSPLOG.log datoteke.

Pronalaženje i razumevanje kodovi greške u datotekama _MSPLOG.log #

Otvorite datoteke, a zatim potražite nisku MainEngineThread se vraća. Kôd greške trebalo da pratite ovu nisku. Da biste pronašli značenje kôd greške, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Na primer, niska se javlja na MainEngineThread je praćeno kôd greške 1632 u datoteci _MSPLOG.log #na sledeći način:

MSI (s) (EC:BC): Napomena: 1: 2336 2:5 3: C:\WINNT\Installer\


MSI (s) (EC:BC): MainEngineThread se javlja na 1632U ovom slučaju, se prijavilo je kôd greške 1632 ukazuje na c:\Winnt\System32\Urlmon.dll puni ili nedostupna.

Napomena Možda otkrijete da ove informacije i dalje nedovoljna. Na primer, ako je prijavilo je kôd greške 1603, fatalna greška u tokom instalacije. U tom slučaju, možete da premestite na početak datoteke evidencije i potraga za tekst Povratna vrijednost 3. Trebalo bi da primetite da će jezik ovog teksta odgovara jeziku sistema 2007 Office koji koristite. Kada pronađete taj tekst, odmah pogled, i ti bi trebalo da pronašli dodatne informacije o neuspeh sa poruku o grešci u programu Windows Installer. Da biste saznali više o poruci o grešci u programu Windows Installer, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×