Kako obezbediti neizuzmu dokumentaciju o porezu na Microsoft usluge korisničke podrške

UVOD

Microsoft korisnička usluga i podrška dodaje porez na promet kada se primenjuje na troškove tehničke podrške za severne američke klijente. Porez se naplaćuje na kursu koji odgovara lokaciji na kojoj se podrška prima. Kupci koji su "izuzeti od poreza" moraju da obezbede sertifikat o izuzimanju poreza korporaciji Microsoft u vreme kupovine kako bi se izbeglo naplaćavanje poreza na promet.

Važno Informacije u ovom članku odnose se samo na porez na promet koji se naplaćuje za kupovinu kreditnih kartica tehničke podrške za Severnoameričke klijente. Proces podnošenja certifikata o izuzimanju poreza korporaciji Microsoft za druge probleme se razlikuje, kao što je vreme za kupovinu softverskih licenci ili podršku putem izlazne porudžbine.

Kako da podnesete certifikat o izuzimanju poreza korporaciji Microsoft

Faks je certifikat izuzeća od poreza na (425) 708-5283. Uključite broj zahteva za uslugu (SR) (broj predmeta) na naslovnu stranu kada šaljete certifikat.

 • Vaš certifikat će biti dodat našim zapisima u okviru dva poslovna dana.

 • Certifikat će biti zadržan i može se koristiti za sve kupovine kreditnih kartica, sve dok potvrda ne istekne.

Porez na promet i Refundacija

 • Vaš poreski certifikat mora biti na datoteci u korporaciji Microsoft u vreme kupovine, ili će porez na promet biti naplaćen po potrebi raznim poreskim zakonima.

 • Ako ste kupili podršku i platili porez na promet zato što vaš poreski certifikat još uvek nije obrađen, možete zatražiti povraćaj sredstava za taj porez prilikom slanja certifikata izuzimanja poreza.

  • Uključite broj zahteva za uslugu (SR) (broj predmeta) kada šaljete certifikat. Da biste to uradili, uključite sledeće informacije na naslovnu stranu sa faksom:

   • ATN: Refundacija poreza

   • SR # <vašeg SR broja>

  • Porez na promet koji ste optužili za zahtev za servis biće ponovo finansiran kada se certifikat obradi.

  • Automatski ćete biti obavešteni o povraćaju poreza na promet putem e-pošte na e-adresi koju ste obezbedili kada je predmet kreiran i kada je trošak prvobitno primenjen.

  • U zavisnosti od okolnosti, Microsoft zadržava pravo direktnim kupcima da zatraže povraćaj poreza na promet direktno od poreske uprave.

Više informacija

Ako imate pitanja o statusu certifikata o izuzimanju poreza, telefon (800) MICROSOFT.

Adresa fakturisanja i adresa primaoca usluge

Adresa primaoca usluge je fizička lokacija računarskih sistema koji su podržani. Ova adresa može da se razlikuje od adrese fakturisanja kreditne kartice koja se koristi za kupovinu tehničke podrške. Adresu primaoca usluge koristi Severna američka korisnička služba i podrška da bi se utvrdilo da li bi porez na promet trebalo primeniti na troškove tehničke podrške i po kojoj stopi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×