Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ako priključite velikoj brzini USB 2.0 uređaj na USB port koji ima velike brzine koji podržavaju, dobijate sledeću poruku:

HI-SPEED USB uređaj priključen non-HI-SPEED USB HubA HI-SPEED USB uređaj je priključen na non-HI-SPEED USB čvorište. Za pomoć u rešavanju ovog problema, kliknite na ovu poruku.Ne, dobijate maksimalnu brzinu za vaš uređaj osim ako pratite uputstva u poruci.

Više informacija

Da biste isključili ovu poruku o grešci, morate da sledite ove korake:

  1. Otvorite upravljač uređajima. Da biste to učinili, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, upišite devmgmt.msc u prozoru pokrenuti i onda kliknite na OK.

  2. Proširite odeljak Univerzalni serijski Bus kontrolera na dnu prozora upravljača uređaja. Pronađite, a zatim kliknite dvaput na kontroler koji ima ili univerzalni reč ili reč otvorena u naslovu.

  3. U dijalogu svojstva izaberite karticu Više opcija , a zatim izaberite polje za potvrdu Ne govori mi o greškama USB-a .

Napomena Ako isključite ovu opciju, sve druge poruke o grešci USB takođe isključeni.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×