Kako se sakriti ili prikazati poruku upozorenja kada korisnici pokušaju da sačuva datoteku u OpenDocument formatu (Patch) u Office 2010 ili paket Office 2007 Service Pack 2

UVOD

Ovaj članak opisuje kako se sakriti ili prikazati poruku upozorenja kada korisnici pokušaju da sačuva datoteku u OpenDocument formatu (Patch). Podrška za Patch je obezbeđena u apartmane theMicrosoft Office 2010 i Microsoft Office 2007 programskog paketa Service Pack 2 (SP2).

Više informacija

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga, uverite se da pažljivo pratite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim, možete da vratite registrator ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako da napravite rezervnu kopiju i vratiti registar, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

kako izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti registar u sustavu WindowsOffice 2010 i apartman SP2 za Office 2007 pruža podršku za Patch u programu Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel i Microsoft Office PowerPoint. Korisnici ove programe sistema Office možete otvoriti, uređivati i sačuvati datoteke u formatu OpenDocument teksta (.odt), u formatu OpenDocument unakrsne tabele (.ods) i u formatu OpenDocument prezentacije (.odp).


Poruka upozorenja se prikazuje kada korisnici pokušaju da sačuva datoteku u Patch u programu Word 2007, u programu Excel 2007, PowerPoint 2007, u programu Word 2010, Excel 2010 ili u programu PowerPoint 2010. Ova poruka upozorenja sadrži informaciju koja je slična sledećoj:

Microsoft Office < ime aplikacije >

< ime datoteke > možda sadrži karakteristike koje nisu kompatibilne sa ovom formatu. Da li želite da nastavite sa čuvanjem u ovom formatu?

Za više informacija o nekompatibilne karakteristike i menja podrazumevani format datoteke, kliknite na pomoć.

Ne prikazuj ovu poruku.

Da nema pomoćiU programu Word 2007, PowerPoint 2007, 2010 Word ili PowerPoint 2010, ova poruka upozorenja sadrži okvir Ne prikazuj ovu poruku ponovo . Da potisne ovu poruku upozorenja, potvrdite izbor u polju za potvrdu Ne prikazuj ponovo ovu poruku , a zatim u poruci upozorenja kliknite na dugme da ili ne . Nakon toga, ako želite da biste ponovo prikazali ovu poruku upozorenja, morate da promenite registrator na sledeći način.

Word 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×