Rezime

Po podrazumevanoj vrednosti, opcija Autospasavanja se ne nalazi na osnovu instalacije programa Microsoft Office Visio. Da biste sprečili gubitak podataka, možda ćete želeti da uključite opciju Autospasavanja.

Više informacija

Da biste uključili opciju Autooporavka, sledite ove korake:

  1. U meniju " Alatke " izaberite stavku " Opcije".

  2. Izaberite karticu " Čuvanje ", a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Sačuvaj automatski oporavak informacije .

  3. U okviru " minute " otkucajte interval koji želite između operacija čuvanja automatskog spasavanja, a zatim kliknite na dugme u redu.

Ako je opcija automatskog spasavanja uključena u programu Visio 2007 ili u programu Visio 2003, kreira se datoteka sa imenom AutoRecover11. ini. Datoteka AutoRecover11. ini sadrži informacije o procesu automatskog spasavanja. Datoteka AutoRecover11. ini je kreirana u sledećoj fascikli:

%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\VisioAko je opcija automatskog spasavanja uključena u programu Visio 2002, kreiraće se datoteka koja se zove "Automatsko spasavanje". ini. Datoteka automatskog spasavanja. ini sadrži informacije o procesu Autooporavka. Datoteka automatskog spasavanja. ini je kreirana u sledećoj fascikli:

%userprofile%\Application Data\Microsoft\VisioDatoteka automatskog spasavanja koja je kreirana zadržava informacije o datotekama za crtanje koje je otvorila instanca programa Visio. Ako vidite datoteku koja se automatski otvara u programu Visio, a datoteka za crtanje je "[spasena]" kao deo svog imena datoteke nakon pada sistema, to označava da je datoteka spasena pomoću programa Visio. Spasenu datoteku možete da sačuvate da biste sačuvali Nesačuvan sadržaj koji je izgubljen tokom pada sistema ili sistemske nesreće.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×