Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: jun 2022.

Napomena: Neke ispravke administratora za Visual Studio 2017 ponovo su objavljene u junu 2022. da bi se rešili problemi u configuration Manager (SCCM) izveštavanju i mogućnosti ažuriranja iz promenjenog rasporeda. Funkcionalnost proizvoda nije promenjena.

Rezime

Ovo je administratorska ispravka za red proizvoda Microsoft Visual Studio 2017. Namenjena je centralizovanim IT administratorima da lako primene Visual Studio ispravku u celoj organizaciji. Ova ispravka predočljuje da je Visual Studio 2017 već instaliran na računarima. Primena ove ispravke neće pokrenuti potpuno novu instalaciju.

Administratorske ispravke za Visual Studio 2017 imaju nekoliko svrha: 

  • Ispravka paketa sa novim opcijama za Visual Studio 2017 verzija 15.9 omogućava IT administratorima da namerno prenesu klijentske računare u organizaciji na 15.9, što je konačna podržana međuverzija programa Visual Studio 2017.

  • Bezbednosne ispravke su dizajnirane tako da Visual Studio ostane bezbedan i instaliraju najnoviju verziju proizvoda Visual Studio 2017. Tokom perioda glavne podrške za Visual Studio 2017, koji je protegao od marta 2017. do aprila 2022, bezbednosne ispravke primenjene su samo na klijentske mašine na kojima je instalirana osnovna linija 15.9. Tokom perioda proširene podrške između maja 2022. i aprila 2027, bezbednosne ispravke se primenjuju na klijentske računare na koji je instalirana bilo koja verzija programa Visual Studio 2017.

  • Ispravke kvaliteta su dizajnirane da isporuče poboljšanja performansi i pouzdanosti u Visual Studio 2017. Tokom perioda glavne podrške za Visual Studio 2017, koji je protegao od marta 2017. do aprila 2022, ispravke kvaliteta primenjene su samo na klijentske mašine na kojima je instalirana osnovna linija 15.9. Nakon toga, pošto je Visual Studio 2017 u proširenoj podršci, nećemo isporučiti nezavisnije ispravke kvaliteta za Visual Studio 2017.

Pogledajte dokumentaciju na mreži da biste saznali kako da omogućite administratorske ispravke iprimenite administratorske ispravke.

Za više informacija o tome koje osnovne linije su pod podrškom tokom kog vremenskog okvira pogledajte stranicu Životni ciklus Visual Studio proizvoda i Servisiranje.

Određene detalje o tome koje ispravke se nalaze u svakoj verziji administratorskih ispravki potražite u dokumentaciji za napomene uz izdanje za Visual Studio 2017 verzije 15.9

Naslov svake administratorske ispravke opisuje primenljive opsege verzija ispravke. Na primer, ako je ime ispravke "Visual Studio 2017 verzija 15.9.0 do 15.9.31", ova ispravka će se primeniti na sve klijente od verzije 15.9.0 do 15.9.30 i ažuriraće ih na 15.9.31.

Karakteristike ažuriranja administratora

Sledeća tabela navodi ključne karakteristike tri primarna tipa administratora programa Visual Studio 2017: bezbednost, funkciju i kvalitet.

Karakteristika

Bezbednosne ispravke

Ispravke funkcija

Ispravke kvaliteta

Ažuriraj kategoriju

Bezbednosne ispravke

Paketi funkcija

Ispravke

Dostupno u Microsoft Update katalogu

Da. Do aprila 2027.

Osnovna linija servisiranja verzija 15.9

Da. Do aprila 2022.

Dostupno u operativnom sistemu WSUS

Tri najnovije bezbednosne ispravke automatski su dostupne u WSUS

Ne podrazumevano. Ispravke funkcija možete ručno da uvezete iz kataloga ažuriranja u SCCM.

Ne podrazumevano. Možete ručno da uvezete ispravke kvaliteta iz kataloga ažuriranja u SCCM.

SKU primena

Svi VS 2017 proizvodi

Samo proizvodi licencirani za korišćenje u velikim preduzećima

Samo proizvodi licencirani za korišćenje u velikim preduzećima

Tipovi promena uključenih u poređenju sa prethodnim izdanjem

Bezbednosne ispravke
Popravke kvaliteta

Počev od maja 2022. godine, bezbednosne ispravke će takođe obuhvatiti konačnu ispravku za Visual Studio 2017 verzije 15.9 Feature Pack.

Promene u funkcijama
Bezbednosne ispravke
Popravke kvaliteta

Popravke kvaliteta

Kako da nabavite i instalirate administratorske ispravke

Administratorske bezbednosne ispravke za Visual Studio 2017 verziju 15.9 redovno se objavljuju drugog utorka u svakom mesecu. Ove bezbednosne ispravke će biti dostupne i u katalogu Microsoft Update i Windows Server Update Services (WSUS), tako da će automatski biti dostupne za primenu putem standardnih alatki za upravljanje preduzećima kao što je Microsoft Endpoint Configuration Manager.

Ispravke kvaliteta administratora i ispravke funkcija biće dostupne putem Microsoft Update kataloga. Administratori preduzeća mogu da preuzmu ispravku iz kataloga i da je pokreću direktno na klijentskom računaru. Druga mogućnost je da izaberu da uvezu ispravku iz Microsoft Update kataloga u upravljač konfiguracije (SCCM) ako žele da je primene šire.

Ove administratorske ispravke funkcionalno su jednake ispravkama za Visual Studio 2017 koje se objavljuje i dostupne su na VisualStudio.com i My.VisualStudio.com lokacijama.

Konfigurisanje klijentskih računara da primaju administratorske ispravke

Kompletna lista opcija konfiguracije ažuriranja administratora dokumentovana je na mreži. Najčešći su navedeni ispod.

Visual Studio Client Detector Uslužni program za otkrivanje

Visual Studio Client Detector Uslužni program za detektor mora biti instaliran na klijentskim računarima da bi administratorske ispravke bilo ispravno prepoznate i primljene. Ova alatka je uključena zajedno sa svim nedavnim ispravkama za Visual Studio 2017 od 12. maja 2020. i dostupna je i za nezavisnu primenu i iz WSUS i iz Microsoft Update kataloga.

Namena administratora šifrovanja

Klijentski računari moraju biti omogućeni da bi primali administratorske ispravke. Ovaj korak je neophodan da biste bili sigurni da se ispravke ne prenose slučajno ili slučajno na računare klijenata koje ne pregledate.

Ključ AdministratorUpdatesEnabled dizajniran je za administratora za kodiranje namere administratora. Ovaj ključ se može pronaći na bilo kojoj standardnoj Visual Studio lokaciji, kao što je opisano u dokumentaciji "Postavljanje podrazumevanih vrednosti za Enterprise primene programa Visual Studio ". Administratorski pristup na klijentskom računaru je neophodan da bi se kreirala i postavila vrednost ovog ključa.

  • Da biste konfigurisali klijentski računar tako da prihvata administratorske ispravke, postavite taster AdministratorUpdatesEnabled REG_DWORD na 1.

  • Ako ključ AdministratorUpdatesEnabled REG_DWORD nedostaje ili je postavljen na 0, primena administratorskih ispravki će biti blokirana na klijentskom računaru.

Napomena: U budućnosti, eksplicitna radnja konfigurisanja klijentskog računara tako da prihvata administratorske ispravke može biti opuštajuća, a odsustvo ključa AdministrativeUpdatesEnabled će biti implicitni davanje saglasnosti.

Kodiranje Visual Studio korisnika i namere za projektante

Korisnici i projektanti mogu da koriste poseban administratorUpdatesOptOut ključ da bi odbili saglasnost za primanje ispravki administratora. Svrha ovog ključa je kodiranje namene Visual Studio korisnika.

Da biste konfigurisali klijentski računar da blokira administratorske ispravke, postavite taster AdministratorUpdatesOptOut REG_DWORD na 1. Odsustvo ključa ili skupa vrednosti 0, znači da Visual Studio korisnik želi da prima administratorske ispravke za Visual Studio.

Obratite pažnju na to da je ključ AdministratorUpdatesOptOut (za kodiranje namere projektanta) odredjen prioritet nad ključem AdministratorUpdatesEnabled (koji kodirate IT administratorsku namenu). Ako je svojstvo AdministratorUpdatesOptOut postavljeno na 1, ažuriranje će biti blokirano na klijentu, čak i ako je taster AdministratorUpdatesEnabled takođe postavljen na 1. Ova radnja pretpostavlja da IT administratori mogu da pristupe projektantima koji su odlučili da odbiju saglasnje i da dve strane zatim mogu da razgovaraju o čijim potrebama je važnije. IT administratori uvek mogu da promene bilo koji ključ kad god žele.

Takođe, obratite pažnju na to da se oba ključa registratora primenjuju na sve instance programa Visual Studio koje su možda instalirane na računaru.

Izveštaji i dijagnostika

Kako da proverite da li je ispravka instalirana

Možete da koristite neki od ovih metoda da biste potvrdili da je ispravka ispravno instalirana:

  • Na klijentskom računaru pokrenite Visual Studio 2017 verziju 15.9, izaberite stavku Pomoć >Osnovni podaci o, a zatim proverite da li se broj verzije podudara sa poslednjim brojem u naslovu nameravane ispravke.

  • Koristite alatku vswhere da biste na računaru identifikovali različite verzije programa Visual Studio. Dodatne informacije potražite u članku Alatke za otkrivanje instanci Visual Studio i upravljanje tim instancama.

Kodovi grešaka

Kodovi grešaka klijenta su definisani na stranici Primena administratorskih ispravki .

Napomena: Visual Studio mora da se zatvori pre nego što instalirate ispravku. Ako je Visual Studio otvoren ili se koristi, instalacija ispravke će biti obustavljena.

Povratne informacije i podrška

Možete da koristite sledeće metode da biste pružili povratne informacije o ispravkama visual Studio 2017 administratora ili da biste prijavili probleme koji utiču na ispravke:

Dodatni resursi

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×