Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Koristite bezbednosno proširenje usluga za izveštavanje koje primenjuje potvrdu identiteta i autorizaciju zasnovanu na obrascima u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2. U ovoj situaciji, kada pokušate da se prijavite na stranicu "Menadžer izveštaja", prijavljivanje neće uspeti. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

"Ulaznica za autorizaciju koju nije dobio LogonUser"

Međutim, potvrda identiteta zasnovana na obrascima funkcioniše kada koristite istu bezbednosnu oznaku za usluge izveštavanja u sistemima SQL Server 2005 i SQL Server 2008.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u sql Server 2008 R2 uslugama izveštavanja.

Rešenje

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2261464 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o bezbednosnim proširenjima posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Veb lokaciju:

Pregled bezbednosnih proširenjaZa više informacija o potvrdi identiteta u uslugama izveštavanja posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Potvrda identiteta u uslugama izveštavanjaIsti problem je dokumentovan i na Veb lokaciji Microsoft Connect. Za više informacija posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Problem usluga izveštavanja za potvrdu identiteta i autorizaciju zasnovanu na obrascimaZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×