KB2285711 - Ispravka: Dostupna je ispravka koja poboljšava upravljanje SSMS 2008 R2 za podršku prostornim tipovima za SQL Azure

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Dostupna je ispravka koja poboljšava upravljanje programom Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) 2008 R2 za podršku prostornim tipovima za SQL Azure. Od ispravke 3 SQL Azure usluge, SQL Azure baze podataka podržavaju tipove i metode geometrije i geografije. Pored toga, SQL Azure baze podataka sada podržavaju prostorno indeksiranje. Ova ispravka poboljšava podršku za prostorne tipove SQL Azure baza podataka u SSMS 2008 R2. Na primer, sada možete da pristupite prostornim tipovima i funkcijama podataka u istraživaču objekata. Pored toga, možete da kreirate prostorne indekse u SSMS-u.

Rešenje

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2261464 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o ispravki za SQL Azure usluge 3 posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Veb lokaciju:

Šta je novo u ispravki 3 usluge SQL AzureZa više informacija o tipovima podataka za SQL Azure bazu podataka posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Tipovi podataka (SQL Azure baza podataka)Za više informacija o prostornom indeksiranju posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Kreiranje prostornog indeksa (SQL Azure baza podataka)Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×