Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Microsoft SQL Server 2008 servisni paket 1(SP1) ili SQL Server 2008 R2 ispravke kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 servisnog paketa 1(SP1) ili SQL Server 2008 R2.

Simptomi

SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS 2008) ili SQL Server 2008 R2 Reorting Services generiše izveštaje u MHTML formatu koji nisu usaglašeni sa sledećim standardima:

  • (g) Zaglavlja redova i kolona će biti identifikovana za tabele podataka.

  • (h) Naznake se koriste za povezivanje ćelija podataka i ćelija zaglavlja za tabele podataka koje imaju dva ili više logičkih nivoa zaglavlja redova ili kolona.

Napomena To su standardi koji se nalaze pod "Web intranet i Internet informacije i aplikacije" u odeljku 1194.22 Standarda pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija. Standardi pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija primenjuju odeljak 508 Zakona o rehabilitaciji iz 1973.

Opšte informacije o standardima pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 11. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 servisni paket 1 (SP1) kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2413738 Kumulativni paket ispravki 11 za SQL Server 2008 servisni paket 1 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 servisnog paketa 1 (SP1). Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljen

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2438347 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

SQL Server 2008 servisni paket 2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2 za SQL Server 2008 servisni paket 2. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2467239 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2008 servisni paket 2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2402659 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 2 objavljen Hitne ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kreirane su za određene SQL Server servisne pakete. Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2008 servisni paket 2 na instalaciju SQL Server 2008 servisnog paketa 2. Podrazumevano, sve hitne ispravke koje su obezbeđene u SQL Server servisnom paketu uključene su u sledeći SQL Server servisni paket.

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da izmenite sledeći element konfiguracije u datoteku Rsreportserver.config nakon instalacije ove hitne ispravke:<Ime proširenja="MHTML" Type="Microsoft.ReportingServices.Rendering.HtmlRenderer.MHtmlRenderingExtension,Microsoft.ReportingServices.HtmlRendering"/>To<Extension Name="MHTML" Type="Microsoft.ReportingServices.Rendering.HtmlRenderer.MHtmlRenderingExtension,Microsoft.ReportingServices.HtmlRendering"> <Configuration><DeviceInfo> <AccessibleTablix>true</AccessibleTablix></DeviceInfo></Configuration></Extension>Napomene

  • Datoteka Rsreportserver.config nalazi se na sledećoj putanji:

    %ProgramFiles%\Microsoft SQL Server\MSRS10.<Database Instance>\Reporting Services\ReportServer

  • Kada primenite ovu hitnu ispravku, ID-ove se dodaju u ćelije u tabelama da bi određena zaglavlja bila u skladu sa članom 508.

Važno Ova hitna ispravka ne zahteva potpunu usaglašenost standarda odeljka 508. Ova hitna ispravka se odnosi na određene standarde da bi SQL Server 2008 Reporting Services ili SQL Server 2008 R2 usluge izveštavanja bile dostupnije federalnim aplikacijama.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o "Intranet zasnovanoj na Webu i Internet informacijama i aplikacijama" u odeljku 1194.22 standarda pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologija posetite sledeću Web lokaciju:

Opšte informacije o "Web intranetu i Internet informacijama i aplikacijama" u odeljku 1194.22 Standarda pristupačnosti elektronskih i informacionih tehnologijaZa više informacija o članu 508 posetite sledeću zvaničnu Web lokaciju Sekcije 508:

Opšte informacije o odeljku 508

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×