Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Kreirate projekat usluge izveštaja, a zatim dodate izveštaj u Studio za razvoj poslovnog obaveštavanja (BIDS) za SQL Server 2008 R2.

  • U izveštaj dodajete tabelu koja sadrži grupe.

  • Funkciju preklopnik vidljivosti koristite u izveštaju.Napomena Funkcija preklopnik vidljivosti koristi neke parametre u izrazu da bi kontrolisala vidljivost zaglavlja grupe.

  • Izveštaj izvozite u Excel radnu svesku.

U ovom scenariju, Excel radna sveska sadrži automatske podzbirove koji ne bi trebalo da budu prisutni, na osnovu funkcije preklopne vidljivosti koju koristite.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u Excel prikazivaju u sistemu SQL Server 2008 R2 Reporting Services.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2438347 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o dodavanju preklopnik za vidljivost stavci u uslugama izveštavanja posetite sledeću Microsoft Razvojnu mrežu (MSDN) Veb lokaciju:

Dodavanje preklopnog preklopka vidljivosti stavci u uslugama za izveštavanjeZa više informacija o skrivanju stavke u uslugama izveštavanja posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Skrivanje stavke u uslugama izveštavanjaZa više informacija o primerima izraza u programima Report Builder 3.0 i SQL Server Reporting Services (SSRS), posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Primeri izraza u programima Report Builder 3.0 i SSRSZa više informacija o SQL Server 2005 izveštaju koji koristi funkciju preklopnike vidljivosti neispravno se pokreće u SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2 terminologiji softverskih ispravki, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2220252 Ispravka: SQL Server 2005 izveštaj koji koristi funkciju preklopnike vidljivosti nepravilno radi u sistemu SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×