Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Na računaru instalirate tradicionalno kinesko izdanje programa Microsoft SharePoint 2010 i Microsoft SQL Server PowerPivot za SharePoint.

  • Instalirate tradicionalno kinesko izdanje sistema Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2).

  • Konfigurišete SSRS 2008 R2 za pokretanje u SharePoint integrisanom režimu.

  • Otpremate PowerPivot radnu svesku u PowerPivot galeriju, a zatim kliknete na dugme "Generiši izveštaj builder izveštaja" da biste pokrenuli alatku "Izrada izveštaja 3.0".

  • Čarobnjak za matricu pokrenete u programu Report Builder 3.0, a zatim pokušavate da se povežete sa PowerPivot radnom sveskom kao izvorom podataka.

U ovom scenariju, ne možete da se povežete sa PowerPivot radnom sveskom i dobijate sledeću poruku o grešci:

Nije moguće povezati se sa izvorom podataka "*.xlsx"

Pored toga, PowerPivot Web usluga vraća sledeću poruku o grešci:

Nije moguće preusmeriti zahtev na PowerPivot za SharePoint server. Došlo je do unutrašnje greške. Proverite SharePoint evidenciju da biste dobili detaljne informacije ili se obratite administratoru servera.

Takođe, sledeća poruka o grešci se evidentira u evidenciji usluge objedinjenog vođenja evidencije (ULS):

IZUZETAK: Sistem.ArgumentException: nevažeći CRLF znak u vrednosti. Naziv argumenta: value at System.Net.WebHeaderCollection.CheckBadChars(String name, Boolean isHeaderValue) at System.net.WebHeaderCollection.Set(String name, String value) at Microsoft.AnalysisServices.SharePoint.Integration.RedirectService.RedirectRequest(Stream inStream)

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 6. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2489376 Kumulativni paket ispravki 6 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o konfigurisanju integracije servera izveštaja u centralnoj administraciji sistema SharePoint posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Veb lokaciju:

Konfigurisanje integracije servera izveštaja u SharePoint centralnoj administracijiZa više informacija o kreiranju izveštaja matrice posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Opšte informacije o kreiranju izveštaja matriceZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×