Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Kumulativnu ispravku 3 (CU3) instalirate za Microsoft SQL Server 2008 R2 reporting Services (SSRS 2008 R2)zasnovanu na programu Microsoft SharePoint 2010 server.

  • SharePoint integrisani režim koristite u SSRS 2008 R2.

  • Radnju "Bušilica" definišete u glavni izveštaj. Glavni izveštaj je raspoređen na SharePoint 2010 Web lokaciju.

  • Radnja "Drillthrough" koristi vezu da vas preusmeri na drugi izveštaj (poznat i kao Drillthrough izveštaj). Izveštaj Drillthrough je raspoređen na SharePoint 2010 Veb lokaciju.

  • Neke parametre izveštaja definišete u izveštaju "Bušilica". Vrednosti parametara izveštaja se prosleđuju iz glavnog izveštaja pomoću radnje "Drillthrough".

U ovom scenariju izveštaj "Bušilica" nije prikazan, a neke od vrednosti parametara su prazne u oknu "Parametri". Takođe, okno "Parametri" se skuplja i okno nije prošireno. Pored toga, ako dvaput kliknete na statusnu traku programa Internet Explorer, možete videti sledeću poruku o grešci:

Agent greške na Veb stranici: Mozilla/4.0 (kompatibilan; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trozubac/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)Timestamp: <Date Time>Message: Sys.InvalidOperationException: The report or page is updated. Sačekajte da se trenutna radnja dovrši. Linija: 4936Char: 13Code: 0URI: http://<ime servera>/Reserved.ReportViewerWebPart.axd? OpType=Resource&Version=10.50.1734.0&Name=ViewerScript

Napomene

  • U poruci o grešci, <servera> čuvar mesta za SSRS 2008 R2 server.

  • Do ovog problema dolazi i na Veb lokacijama menadžera izveštaja i servera izveštaja ako koristite izvorni režim u SSRS 2008 R2.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što komponente koje su ugnežđene u UpdatePanel kontroli ne funkcionišu ispravno.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2438347 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×