Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Instalirate Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS) na računaru.

  • Instalirate Microsoft SharePoint Server 2010, a zatim konfigurišete usluge izveštavanja u SharePoint integrisanom režimu pomoću režima pouzdanog naloga.

  • Primenite dva izveštaja u SharePoint biblioteku dokumenata. U izveštaju A dodajete vezu izveštaja bušilice za izveštaj B.

  • Web segment za prikaz izveštaja dodajete Veb stranici na SharePoint lokaciji. Svojstvo Asinhronog vizuelizacije Web segmenta konfigurišete u "Netačno". Zatim uperite Web segment u izveštaj A.

U ovom scenariju, izveštaj A se uspešno prikazuje u Web segmentu. Međutim, kada kliknete na hipervezu ka izveštaju o bušilici, hiperveza neće uspeti i dobićete sledeću poruku o grešci:

Izveštaj o izvršenju Session_ID istekao ili ga nije moguće pronaći. (rsExecutionNotFound)

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u kontroli Veb segmenta za prikaz izveštaja. Vrednost zaglavlja pouzdanog naloga nije postavljena u izveštaju o bušilici kada se radnja bušilice izvrši u kontroli Veb segmenta za prikaz izveštaja. Zbog toga podaci sesije ne pripadaju ispravnom vlasniku sesije izveštaja o bušilici.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u paketu Cumulative Update 6 za SQL Server 2008 R2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2489376 Kumulativni paket ispravki 6 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, upotrebite jedan od sledećih metoda:

  • Konfigurišite SSRS SharePoint integrisani režim pomoću Windows režima potvrde identiteta.

  • Konfigurišite svojstvo Asinhronog vizuelizacije Veb segmenta prikazivača izveštaja u True. Ovo svojstvo je podrazumevano postavljeno na vrednost True. Postavku integracije možete da ostavite u režimu pouzdanog naloga.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o konfigurisanju servera izveštaja za pokretanje u primeni SharePoint proizvoda posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Web lokaciju:

Kako da: konfigurisanje integracije servera izveštaja u SharePoint centralnoj administracijiZa više informacija o tome kako izveštaj može da sadrži veze ka drugim izveštajima posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Kako da: dodavanje radnje bušilice u izveštaj (usluge izveštavanja)Za više informacija o konfigurisanju kontrole Web servera ReportViewer za asinhrono prikazivanje posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Konfigurisanje pregleda izveštaja za asinhrono prikazivanjeZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×