Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Instalirate Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS) i konfigurišete ga za SharePoint integrisani režim.

  • Izveštaj ćete primeniti u SharePoint biblioteku dokumenata.

  • Izveštaj sadrži tablix oblast podataka. Unutar tabliksa se nalazi okvir za tekst, a u ovom okviru za tekst definišete radnju "Idi na URL adresu Tabliksa" kao izraz.

  • Izraz kreira hipervezu ka drugom izveštaju pomoću datoteke rsViewerpage.aspx u izrazu Idi na URL adresu, kao u sledećem primeru:

    ="http://server_name/_layouts/ReportServer/RSViewerPage.aspx?rv:RelativeReportUrl=/Shared Documents/Employee Sales Summary 2008.rdl"

  • Izveštaj ćete prikazati u SharePoint integrisanom režimu.

U ovom scenariju, performanse vizuelizacije izveštaja su mnogo sporije od performansi vizuelizacije u izvornom režimu. Pored toga, mnoge greške "FileNotFoundException" zapisane su u evidenciju usluga izveštavanja.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u SSRS SharePoint integrisanom režimu. Svaki tablix okvir za tekst koji sadrži rsViewerpage.aspx u izrazu Go to URL pokušava da pozove SharePoint object model. Međutim, ovaj poziv ne uspe sa greškom "FileNotFoundException". Zbog toga dolazi do smanjenja performansi ako postoji mnogo okvira za tekst ove vrste koji treba da se vizuelizacije.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 6. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2489376 Kumulativni paket ispravki 6 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o tome kako da parametre URL izveštaja prosledite direktno u izveštaj u SharePoint biblioteci dokumenata posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Prosleđivanja parametara URL izveštaja izveštajima u SharePoint biblioteci dokumenata u SSRS 2008 i SSRS 2008 R2Za više informacija o dodavanju hiperveze na URL adresu posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Dodavanje hiperveze URL adresi (Usluge izveštavanja)Za više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×