Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Imate izveštaj koji je kreiran pomoću verzije sistema SQL Server Reporting Services (SSRS) koja je ranija verzija od SQL Server 2008 R2 usluga izveštavanja.

  • Izveštaj je velik. Na primer, izveštaj ima mnogo stranica.

  • Izveštaj premeštate na SQL Server 2008 R2 Server Reporting Services server.

  • Izveštaj ćete prikazati u programu Internet Explorer.

U ovom scenariju, izveštaju je potrebno mnogo vremena da bude prikazan. Pored toga, upotreba CPU-a je velika. Međutim, vreme kreiranja izveštaja je isto kao vreme kreiranja izveštaja za isti izveštaj pre nego što se izveštaj preseli u SQL Server 2008 R2 usluge izveštavanja. Napomena Vreme kreiranja izveštaja je evidentirano u evidentiranim podacima za izveštaj. Ako onemogućite traku sa alatkama kontrole za prikazivač izveštaja tako što ćete navesti sledeći parametar u URL adresi, performanse će se značajno poboljšati:

rc:Toolbar=false

Do ovog problema dolazi zato što HTML prikazivač SSRS-a generiše <div> elemente kada pregledate izveštaj u programu Internet Explorer.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 7. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2489376 Kumulativni paket ispravki 7 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Da biste rešili ovaj problem, upotrebite jedan od sledećih metoda:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o nekim sličnim problemima sa performansama kliknite na sledeće naslove članaka da biste videli članke u Microsoft bazi znanja:

Ispravka: Potrebno je mnogo vremena da se otvori IZVEŠTAJ SQL Server 2008 R2 usluga izveštavanja koji sadrži mnogo vrednosti parametara u programu Internet Explorer

Beta verzija paketa zbirne ispravke dostupna je za .NET Framework 4

Ispravka: Performanse se smanjuju nakon premeštanja izveštaja koji sadrži veliku listu padajućih parametara sa više izbora u SQL Server 2008 R2 usluge izveštavanjaZa više informacija o evidenciji izvršavanja servera izveštaja posetite sledeće Microsoft Veb lokacije:

Opšte informacije o evidenciji izvršavanja servera izveštaja

Opšte informacije o izvršavanju upita nad podacima evidencije izvršavanja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×