Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Na računaru imate instaliran Microsoft SQL Server 2008 R2 PowerPivot za Microsoft Office Excel 2010.

  • Otvorite .xla ili.xlam programski dodatak u programu Excel 2010, a zatim na PowerPivot kartici kliknete na dugme PowerPivot prozor.

U ovom scenariju, PowerPivot prozor se nepravilno ne otvara kada pokušate da ga otvorite. Pored toga, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj ako je potvrđen izbor u polju za potvrdu Prikaži greške korisničkog interfejsa:

Došlo je do izuzetka tokom pozivanja funkcije "ButtonClick". Poruka izuzetka je: Bačeni izuzetak tipa System.NullReferenceException sa porukom: "Referenca objekta nije postavljena na instancu objekta." Stack trace:at Microsoft.AnalysisServices.Modeler.FieldList.EntryPoint.CreateNewClientWindow(Workbook wb)at Microsoft.AnalysisServices.Modeler.FieldList.GeminRibbon.HandleLoadConnection(Workbook activeWorkbook, Boolean hideClientWindow)at Microsoft.AnalysisServices.Modeler.FieldList.GeminRibbon.btnDataModel_Click(Object sender, RibbonControlEventArgs e)

Za više informacija o izboru u polju za potvrdu Prikaži greške korisničkog interfejsa u programu Prikaži greške u korisničkom interfejsu posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Kako da potvrdite izbor u polju za potvrdu "Prikaži greške korisničkog interfejsa"

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2544793 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 was released

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2507770 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Rešenje

Da biste zaobiљli ovaj problem, dodajte .xla ili .xlam datoteku u jednu od sledeжih fascikli da biste pokrenuli .xla ili .xlam datoteku kada excel pokrene:

  • <drive>:\Program Files\Microsoft Office\Office14\Xlstart

  • <disk jedinica>:\Documents and Settings\<User_name>\Application Data\Microsoft\Excel\XLSTART

  • Fascikla koja je navedena u polju Pri pokretanju, otvorite sve datoteke u okviru za tekst

Napomene

  • <disk jedinica> čuvar mesta koji predstavlja sistemsku disk jedinicu.

  • <User_name> je čuvar mesta koji predstavlja korisničko ime za prijavljivanje.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×