KB2525273 - Ispravka: Model grupisanja koji koristi algoritam K-means generiše različite rezultate na koje utiču PredictOnly kolone u SQL Server 2008 R2 Analysis Services

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Model grupisanja kreirate pomoću K-means algoritma u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services.

  • Struktura rudarenja sadrži predictOnly kolone.

  • Menjate položaj PredictOnly kolona u rudarskoj strukturi ili uklanjate predictOnly kolone iz strukture rudarenja.

U ovom scenariju, model rudarenja može neočekivano generisati različite rezultate analize grupisanja.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 7. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2507770 Kumulativni paket ispravki 7 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Informacije o servisnom paketu za SQL Server 2008 R2

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za SQL Server 2008 R2. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2527041Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za SQL Server 2008 R2

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".Ovaj problem je prvi put ispravljen u kumulativnom paketu ispravki 7 za SQL Server 2008 R2.

Više informacija

Kolone podešene na "Samo predviđanje" se ne koriste za izradu klastera. Raspodele ovih vrednosti u klasterima se izračunavaju nakon što se grupišu klasteri. Za više informacija o implementaciji Microsoft algoritma grupisanja posetite sledeću Microsoft TechNet Web lokaciju:

Tehnička referenca Microsoft algoritma grupisanjaZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×