KB2563828 - Ispravka: Otkazivanje tvrdnje kada otvorite povezani izveštaj u SQL Server 2008 R2 ako se promeni redosled parametara u izvornom izveštaju

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Za objavljivanje parametarizovanog izveštaja koristite Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS 2008) ili Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2).

  • Izveštaj ima skriveni parametar koji skladišti vrednost tipa podataka Boolean.

  • Povezani izveštaj kreirate sa objavljenim izveštajem.

  • Alatku "Izrada izveštaja" koristite za promenu redosleda parametara u objavljenom izveštaju.

  • Skriveni parametar u objavljenom izveštaju premeštate na kraj liste parametara.

  • Otvorite povezani izveštaj.

U ovom scenariju dolazi do greške u tvrdnji i datoteka mini slike stanja memorije se generiše u fascikli evidencije usluga izveštavanja. Napomene

  • Ispravka za SSRS 2008 još uvek nije dostupna.

  • Kada instalirate ovu ispravku, do ovog problema ne dolazi za novi povezani izveštaj. Međutim, do ovog problema i dalje dolazi za postojeće povezane izveštaje. Zbog toga morate ponovo kreirati postojeće povezane izveštaje da biste rešili ovaj problem za te izveštaje.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu za SQL Server 2008 R2

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za SQL Server 2008 R2. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2527041 Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za SQL Server 2008 R2Kada primenite ispravku, korisnik ne može da otpusti certifikat servera ako se certifikat koristi za obezbeđivanje ključa za šifrovanje baze podataka (DEK).  

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na". Ovaj problem je prvi put ispravljen u sql Server 2008 R2 servisnom paketu 1 (SP1).

Više informacija

Za više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×