KB2576118 - Ispravka: SSIS ne prenosi izvorne podatke ravne datoteke ako se znak razgraničavanja sastoji od dva znaka u SSIS 2008 R2 ili SSIS 2008

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • Microsoft SQL Server 2008 R2 usluge integracije

  • Usluge integracije sistema Microsoft SQL Server 2008

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Instalirate Microsoft SQL Server 2008 R2 Integration Services (SSIS 2008 R2) ili Microsoft SQL Server 2008 Integration Services (SSIS 2008) na računaru.

  • Pokrenete SSIS paket da biste preneli podatke iz izvora ravne datoteke.

  • Koristite znak razgraničavanja koji se sastoji od dva znaka u izvoru ravne datoteke. Na primer, kao znak razgraničavanja koristite znakove "{{".

  • Izvor ravne datoteke sadrži neke prazne kolone.

U ovom scenariju, SSIS paket ne prenosi izvorne podatke ravne datoteke.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što raščlanjnik koji raščlanjuje izvor ravne datoteke koristi netačne znakove kao znak razgraničavanja. Kada se znak razgraničavanja sastoji od dva znaka, a kada izvor ravne datoteke sadrži neke prazne kolone, raščlanjnik koristi netačne znakove kao znak razgraničavanja. Na primer, raščlanjnik čita srednja dva znaka umesto poslednja dva znaka nakon što postavite znak razgraničavanja na znake "{{{{". Zbog toga se generiše unutrašnja greška i dolazi do problema koji je pomenut u odeljku "Simptomi".

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 11 za SQL Server 2008 servisni paket 3

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 11. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 servisni paket 3 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2834048 Kumulativni paket ispravki 11 za SQL Server 2008 servisni paket 3Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje za ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 servisnog paketa 3. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2629969 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 3 objavljen

SQL Server 2008 R2 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2591748 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 was released

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnom paketu ispravki 9. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567713 Kumulativni paket ispravki 9 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o izvorima ravne datoteke posetite sledeću MSDN Veb lokaciju:

Opšte informacije o izvorima ravne datotekeZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×