Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 ili Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2008 R2 ili SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

 • Izdavača kreirate u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2 ili Microsoft SQL Server 2012.

 • Pretplatnika kreirate u kompaktnom sistemu Microsoft SQL Server 3.5.

 • Izvršavate objedinjenu replikaciju da biste sinhronizovali snimak baze podataka za objavljivanje sa izdavača na pretplatnika.

U ovom scenariju, proces objedinjavanja replikacije može doći do loših performansi. Ako omogućite prijavljivanje klijenta i agenta na pretplatnika u SQL Server Compact 3.5, datoteka evidencije na strani klijenta će pokazati sledeći sled događaja za članke tabele:

 • Izjava DROP TABLE

 • Izvod CREATE TABLE

 • Neke od alter TABLE ADD CONSTRAINT izjava za kreiranje podrazumevane vrednosti kolone Rowguid i ograničenja stranog ključa

 • Neki od CREATE INDEX naloga

 • INSERT izjave za primenu početnih redova na bazu podataka na pretplatniku

 • Ponovni pokušaj poruka za sve redove u određenoj tabeli

Napomene

 • Svi događaji u nizu su očekivani rezultati osim poruka o ponovnom pokušaju. Poruke za ponovni pokušaj imaju sledeći format:

  SQLCECA: mm/dd/yyyy-hh:mm:ss TblApplier::AddRetryMsg Start app=yourclientapp.exeSQLCECA: mm/dd/yyyy-hh:mm:ss TblApplier::AddRetryMsg add insert\update row into the retry transport. rowguid=2340e1a6-4960-e011-ac13-8000600fe800 app= yourclientapp.exeSQLCECA: mm/dd/yyyy-hh:mm:ss TblApplier::AddRetryMsg End hr=0 app= yourcliapp.exe

 • Do ovog problema dolazi samo ako izvršite objedinjenu replikaciju od SQL Server 2008 R2 izdavača do pretplatnika SQL Server Compact 3.5.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1 za SQL Server 2012. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2679368 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2012 na instalaciju sistema SQL Server 2012.

SQL Server 2008 R2 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 4. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2633146 Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×