Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1) u jednoj datoteci koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1).

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Imate izveštaj koji ima najmanje jednu preklopnik stavku u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2).

  • Pregledate izveštaj u programu Microsoft Report Designer ili ga pregledate iz upravljača izveštajima.

U ovom scenariju, izveštaj nije numerisan i zato je ceo izveštaj prikazan na jednoj stranici. Pored toga, može doći do sporih performansi dok je izveštaj učitan ili kada pokušate da proširite preklopnik.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog netačne logike numerisanja podataka u SSRS 2008 R2.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2008 R2 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 4. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2633146 Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2008 R2 SP1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 SP1 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×