Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1) ili Microsoft SQL Server 2012 u jednoj datoteci koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 R2 servisnog paketa 1 (SP1) ili Microsoft SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Opciju "Automatsko otkrivanje postavki" omogućavate na kartici "Veze" u programu Windows Internet Explorer na klijentskom računaru.

  • Microsoft SQL Server Analysis Services 10.0 OLE DB dobavljača (Msolap100.dll) koristite za pristup SSAS instanci koja se nalazi izvan lokalne mreže, a koja zahteva korišćenje proxy servera preko HTTP-a. Na primer, koristite Excel unakrsnu tabelu koja ima izvedenu tabelu da biste dobili podatke iz izvora podataka koji se nalazi izvan lokalne mreže.

U ovom scenariju, SQL Server Analysis Services 10.0 OLE DB dobavljač ne može da se poveže sa izvorom podataka.Napomene

  • Do ovog problema dolazi i za OLE DB dobavljače usluga microsoft SQL Server 2005 Analysis Services (SSAS 2005) i Microsoft SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS 2008).

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1 za SQL Server 2012. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2679368 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2012 na instalaciju sistema SQL Server 2012.

Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2659694 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 SP1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 SP1 was released

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, upotrebite jedan od sledećih metoda:

  • Omogućite opciju skripte automatske konfiguracije na kartici "Veze" u programu Internet Explorer.

  • Ručno konfigurišite proxy server na kartici "Veze" u programu Internet Explorer.

Više informacija

Za više informacija o konfigurisanju HTTP pristupa SSAS-u u programu IIS 7.0 posetite sledeću MSDN Web lokaciju:

Konfigurisanje HTTP pristupa SSAS-u u programu IIS 7.0

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×