Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Imate paket za primenu modela koji sadrži više od 100.000 redova.

  • Pokušavate da primenite paket pomoću MDSModelDeploy alatke (MDSModelDeploy.exe) u sistemu Microsoft SQL Server 2012.

U ovom scenariju, iako alatka MDSModelDeploy radi neko vreme, ona se ne primenjuje i vraća grešku SystemOutOfMemory.

Uzrok

Do problema dolazi zato što je, podrazumevano, opcija SwitchValue postavljena na vrednost "Sve" u datoteci MDSModelDeploy.exe.config. Zbog toga aplikacija za primenu pokušava sve da evidentira. To dovodi do izuzetka.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2679368 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Napomena Kada primenite ispravku, podrazumevana postavka SwitchValue je podešena na isključeno u datoteci MDSModelDeploy.exe.config. 

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o primeni paketa primene modela pomoću MDSModelDeploy posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Veb lokaciju:

Primena paketa za primenu modela pomoću MDSModelDeployZa više informacija o primeni uzoraka mastera usluga podataka (MDS) u sistemu SQL Server 2012 posetite sledeću MSDN veb lokaciju bloga:

Primena MDS uzoraka u sistemu SQL Server 2012Za više informacija o novim funkcijama u MDS-u u sistemu SQL Server 2012 posetite sledeću Microsoft TechNet Web lokaciju:

Šta je novo u sistemu Master Data Services (MDS) u sistemu SQL Server 2012

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×