Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Pretpostavimo da kreirate vezu BI semantičkog modela koja se preusmerava na bazu podataka tabelarnog modela usluga analize u sistemu Microsoft SQL Server 2012. Zatim se DAX ili MDX upit šalju u bazu podataka tabelarnog modela. U ovoj situaciji može doći do narušavanja pristupa ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Baza podataka ima izračunavanje koje sadrži funkciju USERELATIONSHIP (DAX).

  • Upit sadrži proizvoljni oblik jednog ili mešovitog zrna. Napomena Proizvoljni skup oblika je skup koji se ne može lako izraziti kao unakrsni skup dva skupa članova atributa. Na primer, "{(2004, SAD) (2001, Kanada)}" je proizvoljni skup oblika.

  • Funkcija USERELATIONSHIP utiče na grupu mera koja je uključena u proizvoljni oblik.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2 za SQL Server 2012 servisni paket RTM. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2703275 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Hitne ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kreirane su za određene SQL Server servisne pakete. Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2012 servisni paket RTM na instalaciju SQL Server 2012 servisnog paketa RTM. Podrazumevano, sve hitne ispravke koje su obezbeđene u SQL Server servisnom paketu uključene su u sledeći SQL Server servisni paket.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×