KB2714937 - Ispravka: "Nijedan objekat ne postoji sa ID-om lineage" kada pokrenete SSIS 2012 paket

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) paket koristite u SQL Server 2012 Integration Services. Paket sadrži prilagođenu komponentu ili komponentu nezavisnog proizvođača.

  • Prilagođena ili komponenta nezavisnog proizvođača sadrži svojstvo koje je niz ID-ova linije.Napomena Svojstvo ContainsID i svojstvo IsArray su postavljeni na vrednost True za komponentu.

U ovom scenariju dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

[SSIS. Cevovod] Greška: Ne postoji nijedan objekat sa ID-om brojalinije . [Razlika u tabeli] Greška: Nije moguće preuzeti informacije o poljima, konfigurišite komponentu. [SSIS. Cevovod] Greška: "Ime komponente" nije uspelo provera valjanosti i vraćen status provere valjanosti "VS_ISBROKEN".

Napomena Ako koristite komponentu razlike u tabeli nezavisnog proizvođača COZYROC, naići ćete na ovaj problem.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se kombinacija niza ID-ova linije nepravilno vraća. Ovo dovodi do otkazivanja prilikom raščlanjinja niza.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 servisni paket 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2765331 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2723749 Kumulativna ispravka 3 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×