KB2717234 - Ispravka: Istorija transakcija ne evidentira promene nakon korišćenja EBS-a za promenu atributa koji ima NULL vrednost u SQL Server 2012

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Master Data Services Entity-Based Staging (EBS) koristite da biste promenili vrednost atributa za entitet u sistemu Microsoft SQL Server 2012. Originalna vrednost atributa je NULL.

  • Pokrenete proces pripreme uskladištene procedure da biste izvršili proces pripreme i vrednost parametra LogFlag postavite na 1.Napomena Kada je vrednost parametra LogFlag postavljena na 1, transakcije se evidentiraju nakon početka procesa pripreme.

U ovom scenariju, istorija transakcija ne evidentira promene.Napomene

  • Do ovog problema ne dolazi kada koristite Web aplikaciju Master Data Services umesto uskladištene procedure za izvršavanje procesa pripreme.

  • Do ovog problema dolazi samo ako je originalna vrednost atributa NULL.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2703275 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×