KB2720690 - Ispravka: SQL Server 2012 SSDT ne može da otvori zadatak masovnog umetanja u SSIS paketu koji je kreiran pomoću japanskog izdanja BIDS-a

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Premeštate Paket Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) u SQL Server 2012.

  • SSIS paket je kreiran korišćenjem japanskog izdanja Studija za razvoj poslovne inteligencije (BIDS) iz ranije verzije SQL Servera. Na primer, SSIS paket je kreiran pomoću japanskog izdanja BIDS 2005.

  • SSIS paket sadrži zadatak masovnog umetanja.

  • Zadatak masovnog umetanja pokušavate da otvorite pomoću SQL Server 2012 SQL Server Data Tools (SSDT).

U ovom scenariju, ne možete da otvorite paket. Pored toga, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj.

"Nije moguće prikazati uređivač za ovaj zadatak. Dodatne informacije:Navedeni ključ ne postoji u direktorijumu. (mscorlib)"

Kada dođe do ovog problema, ne možete da pokrenete nadograđeni SSIS paket u sistemu SQL Server 2012.Napomena Ova poruka o grešci je prevedena sa japanskog na engleski.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, primenite sledeću kumulativnu ispravku na računaru na kojem se koristi SSDT i na računaru na kojem pokrenete SSIS paket. 

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2703275 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×