KB2727824 - poruka o grešci "Takav interfejs nije podržan" kada dodate projekat kontroli izvora u SQL Server Management Studio 2012

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Izaberite Team Foundation Server MSSCCI dobavljača kao dobavljača trenutne kontrole izvora u programu Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) 2012.

  • Kreirate novi projekat u SSMS 2012. Međutim, ne možete da potvrdite izbor u polju za potvrdu Dodaj kontroli izvora za novi projekat.

  • Pokušavate da dodate projekat kontroli izvora u SSMS 2012.

U ovom scenariju dobijate sledeću poruku o grešci:

Došlo je do neočekivane greške. Preporučuje se da ponovo pokrenete aplikaciju što je pre moguće. Greška: Nema podržane datoteke takvog interfejsa: vsee\internal\inc\vscomptr.inl Broj reda: 259

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3 za SQL Server 2012 servisni paket RTM. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2723749 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Hitne ispravke za Microsoft SQL Server 2012 kreirane su za određene SQL Server servisne pakete. Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2012 servisni paket RTM na instalaciju SQL Server 2012 servisnog paketa RTM. Podrazumevano, sve hitne ispravke koje su obezbeđene u SQL Server servisnom paketu uključene su u sledeći SQL Server servisni paket.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×