Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 servisni paket 2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2.

Simptomi

Pokušavate da izbrišete konsolidovanog člana ili člana kolekcije iz entiteta koji sadrži atribut lista zasnovanog na samostalnom upućivanju na domen u sistemu Master Data Services (MDS) u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2. Kada to uradite, dobijate sledeću poruku o grešci:

Nije moguće deaktivirati entitet: KonsolidovaniAttribute/ CollectionAttribute jer ga trenutno koristi entitet: DomainBasedAttribute.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što SQL Server nepravilno proverava da li izbrisani konsolidovani član ili član kolekcije upućuje na atribut zasnovan na domenu unutar entiteta.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2 servisni paket 2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2740411 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2730301 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×