Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Ako pokušate da ponovo napravite indeks u sistemu Microsoft SQL Server 2012, a evidencija transakcija se popunjava tokom procesa ponovne instalacije, dobijate sledeće poruke o greškama:

Msg 9002, Level 17, State 2, Line 1The transaction log for database 'DatabaseName' is full due to 'LOG_BACKUP'. Msg 9002, Level 17, State 2, Line 1The transaction log for database 'DatabaseName' is full due to 'LOG_BACKUP'. Msg 3314, Nivo 21, Stanje 3, Linija 1During opoziva evidentirane operacije u bazi podataka ' Ime bazepodataka', došlo je do greške na ID-u zapisa evidencije (78:420:37). Određena greška se obično evidentira kao greška u usluzi Windows evidencije događaja. Vratite bazu podataka ili datoteku u prethodno stanje iz rezervne kopije ili popravite bazu podataka. Msg 9001, Level 21, State 5, Line 1The log for database 'DatabaseName' is not available. Proverite da li u evidenciji događaja postoje srodne poruke o greškama. Otklonjene greške i ponovo pokrenite bazu podataka. Msg 3314, Nivo 21, Stanje 3, Linija 1During opoziva evidentirane operacije u bazi podataka ' Ime bazepodataka', došlo je do greške pri ID-u zapisa evidencije (78:446:1). Određena greška se obično evidentira kao greška u usluzi Windows evidencije događaja. Vratite bazu podataka ili datoteku u prethodno stanje iz rezervne kopije ili popravite bazu podataka. Msg 3314, Nivo 21, Stanje 5, Linija 1During opoziva evidentirane operacije u bazi podataka 'Ime baze podataka', došlo je do greške na ID-u zapisa evidencije (78:420:13). Određena greška se obično evidentira kao greška u usluzi Windows evidencije događaja. Vratite bazu podataka ili datoteku u prethodno stanje iz rezervne kopije ili popravite bazu podataka. Msg 0, Nivo 20, stanje 0, ozbiljna greška linije 0A pojavila se na trenutnoj komandi. Rezultati, ako ih ima, treba da budu odbačeni.

Pored toga, baza podataka se uzima van mreže, a njen status se menja u "U oporavku".

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 servisni paket 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2765331 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 4. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2758687 Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2012 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×